Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z karmjeniem pjersia.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Urodzilam 3 tygodnie temu corke. Mam problemy ciagle z karmjeniem. Ciagle mam wrazenie ze nie nie najada sie ona. Chyba zaczne stosowac mleko normalne. Czy moge uhotowac kasze z mlekem krowjm ?

Gość Mama Mileny i Izabeli
Co ile się dziecko budzi? I jak dziecko przybiera na wadze?Nie nie możesz gotować mleka krowiego .Ja karmię od ponad 3miesięcy o córka waży 6.5kg i potrafi przespać czasem.nawet 6godz.ale zazwyczaj są ta 2-3godz .ale zje i śpi dalej.więc obie się wysypiamy

Gość gość
Zalezy ma tak ze budzi sie co 3 godziny albo co chwila i wlasnie te co chwula mnie martwo bo czasem jest tak od rana do popoludnia.

Gość gość
Bende złom matkom bo mam małe cycki i moje dziecko bendzie niedorzywione. Nie wiem co zrobić.

Gość Mama Mileny i Izabeli
Głupie prowo.

Gość gość
I posatym mam horom curkie, dej piniondz !

Mam z karmieniem problem mały Problem strasznie mój nieśmiały Dziecię me się nie najada Matki dobrej mit upada Chcę dać mleko dla cielaków Choć mnie spotla fala faków Jam wyrodna karmić nie chce Biust mą próżność bardziej łechce Dam wiec dziecku truciznyje Pokarmu ledwo słabe pomyje Bo nie kocham dziecia swego I zamierzam otruc jego