Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znieczulenie podczas porodu 2018

Polecane posty

Gość gość

Czy i któraś z Was orientuje się jak to jest z znieczuleniem podczas porodu tj. 1. Czy jest na życzenie ? 2. Czy jest płatne 1000 zł?

Ból wzbogaca matki życie Piękne będzie krocza szycie Znieczulenie jest dla leni I nic faktów tych nie zmieni Matko droga bóli troszke Uszlachetni twoja psioszke Nie bierz matko znieczulenia Urodź- doświadcz uwielbienia

Gość gość
Jest na życzenie ale nie w każdym szpitalu jest możliwe. ja jak prosiłam o znieczulenie to było jeszcze za wcześnie żeby podać(niby niechcieli spowolnić porodu) a później mi powiedzieli że jest za późno ze za chwilę urodze więc dali mi dolargan, który mnie lekko oszołomil tylko ale ogólnie jak zaczęły się bole parte to jakoś mniej bolały mnie skurcze krzyżowe no i bardzo mi pomogło oddychanie w co nigdy tak nie wierzyłam.

Gość gość
Jest na życzenie, ale tylko w teorii. Trzeba się dowiedzieć w których szpitalach jest dostępne, bo nie wszędzie dają. Zawsze mogą coś wymyśleć: że anestezjolog zajęty, że za wcześnie, że za późno. Ale widocznie kobietom to nie przeszkadza, bo do tej pory nie było żadnej akcji, w której kobiety walczyłyby o dostępność znieczulenia.