Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciazowy 9 dni po owulacji komus wyszedl pozytywny?

Polecane posty

Gość gość

Owulacja potwierdzona monitoringiem. Ciekawa jestem. Wiem głupota Ale się nakrecilam.

Gość gość
Miałam test z allegro ten lepszy niby do 10 nie do 25. Wkurzam się bo z pierwszą córką po laparoskopi po zastrzyku z pregylu w pierwszym cyklu się udało. Dałam się drugi raz pokroić i już drugi cykl z pregnylem bo w pierwszym du**byla I ciekawa jestem bardzo wyniku. W 9dc nic nie wyszło. Zastrzyk m 5Stycznia wieczorem owulacja 6tego. Nie mam sama owulacji:/ a jak już mam po elektrokauteryzacji to niepekajace pęcherzyki i i tak muszę brać coś na pękanie. Wkurzam się naprawde trzeba było się wcześniej wziąć. Córka ma już 4l3msc. Myślałam że w grudniu zaskoczy i jak zwykle naiwna byłam.

Gość gość
Z tego co wiem, to test mozna wykonać po 7 dniach od stosunku. Ja testu nie zrobiłam długo, chociaz okres mi sie spóźniał, bo myślałam, ze to z innego powodu niz ciąża, a zapewne wyszedłby juz pozytywny :)

Gość gość
Nie 7 dni po stosunku, a po zagniezdzeniu, a to jednak sporów różnica

Gość gość
21:48 te 7 dni o których pisałam, to powiedział mi sam lekarz. Ze test juz po 7 dniach od stosunku jest sensowny. Ale moze Ty masz racje.

Gość gość
Podaj nazwisko tego geniusza

Gość gość
U mnie 12 dni po potwierdzonej owulcji monitoringiem beta wyszla negatywna a pare dni pozniej pozytywna