Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakaś debilka lata po całym forum i wszędzie ujada

Polecane posty

Gość gość

w każdym temacie :D czy ona jest normalna?

Gość gość
Debil podszywa się pod nią, by ja ośmieszyć, robi tak od lat na wszystkich forach, mysli ze mu uwierzą, choć jak rozesłał zdjęcie waginy narzeczonej, które od niej otrzymał i rozesłał je jako niby tej, pod która się podszywa, włamał się do jej kmpa, telefonu, to byli tacy co uwierzyli a narzeczona była sczęsliwa, że udało się ośmieszyć w jej pojęciu konkurentkę a tak na prawdę kobietę, ktora ma wylane na jej debila, ale ktoś kto ma goowno zamiast mózgu nie jest wstanie tego pojąc, ze można nie chceć psychopaty i zboczeńca, bo przecież on jest taki bogaty...;)

Gość gość
Chodzi o ta co wszędzie widzi jakas kochanka w krzakach? To psycholka bojkotującie ja

Gość gość
co za pantologia..

Gość gość
chyba tak hahahah :D obciąganie w krzakach hahaha :D

Gość gość
Nie ma co robić babina raczej nie pracuje i to jej jedyna rozrywka krzaki i obciaganie i jeszcze jakas biedaczka Martyna . Może wreszcie owsiak zrobi zbiórkę na psycholi

Gość gość
to ta robaczek co lodizarka caiapulka i lizaca jego o***t w przerawach, jak pisal i masturbująca się na kamerkach dla niego jak pojedzie od niej do domu? On tak to wszystko malowniczo opisuje w necie, tak realistycznie, moze to ja podnieca jak czyta? biedna Gena:(