Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak nie powinien mówić prawda

Polecane posty

Gość gość

prawda prawda z zapytaniem bo to stereotypowe pytanie kobiece , ktore czeka na potwierdzenie więc u faceta świadczy to że jest fajtłapa. Prawda ? Prawda. G.

Gość gość
Nieprawda. Prawda?

Gość gość
Prawda ? Prawda ? Ale mnie takie cos drażni. Prawda ? Prawda.

Gość gość
niech on sobie sprawdzi ; ) 1 - prawda 0 - fałsz

Gość gość
Prawda ? Prawda ?

Gość gość
G****o prawda. A nie prawda. Prawda?

Gość gość
Pomyslałem, że byś może pojechał ze mną w ciemno na wakacje ok. 20 lipca do Gdanska i Sopotu. Prawda ?

Gość gość
* pojechała - napisał pan prawda

Gość gość
ok. 1 w nocy pan prawda pisał smsy: Pomyślałem, że może byś sie spotkała ze mną w Krakowie, prawda ?

Gość gość
Do Opola mam za daleko, prawda, no chyba żebyś mi coś zaproponowała, prawda ? Bo nie chciałbym wracać sam do domu pociągiem po północy, prawda ?

Gość gość
PAN PRAWDA: Czy masz jakies swoje nowe zdjęcia ? Bo warto dodać, że chciałbym je zobaczyc, prawda ?

Gość gość
PAN PRAWDA: Czy masz kogoś ? Czy poznałaś kogoś, bo chciałbym wiedzieć to ważne prawda ? dodał PAN PRADA w smsie grubow po północy a tu cisza oczywiscie ona mu nie odpisywała tak późną porą. A PAN PRAWDA: śpisz już ?

Gość gość
PAN PRAWDA: Ładnie wyglądasz. Pomyślałem czy masz nowe zdjęcia i chciałem abys pojechała ze mną do Gdańska w lipcu na wakacje albo do Sopotu /i tu PAN PRAWDA ze 3 lata z rzędu jak zdarta płyta chciał jechać z tą dziewczyną na wakacje do Gdańska, choć nigdy wczesniej ani razu z nią nie rozmawiał na żywo. PAN PRAWDA byłwyjątkowo nudny i w dodatku zdesperowany i pomylił taką fajn dziewczyne chyba z agencją towarzyską. Jak on śmiał wszak ona NIE rzuca pereł przed takie niewychowane napalone wieprze jak PAN PRAWDA

Gość gość
PANIE PRAWDA, weź się pan ogarnij i po pierwsze primo: 1. Po 1:00 w nie nie pisz do wirtualnej (nie)znajomej sms-ów 2. Nie męcz co roku w połowie lipca ze chcez jechac do Gdańska czy Sopotu z kimś z kim ani razu w swiecie rzeczywistym nie rozmawiałes 3. PANIE PRAWDA czuć od pana desperacje i napalenie na wiele km, weź sie pan panie prawda ogarnij boś nieokrzesany i niekulturalny 4. Jesteś pan PANIE PRAWDA przewidywalnym nudziarzem bez polotu . Daj pan se spokój i nie kontroluj pan ludzi i nie leć na same zdjęcia boś panPANIE PRAWDA pusty jak bęben Beatles'ów. 5. I nie pisz pan, PANIE PRAWDA, że Twoje hobby w czasie wolnym to kąpiel, bo spadne z krzesłą jak jeszcze raz takiego sms'a przeczytam

Gość gość
PANIE PRAWDA wracaj pan do ksiązek jak na naukowca , prawda, przystało boś pan do życia nie jest. Aha, PANIE PRAWDA mnie fikcyjne internetowe znajomosci NIE interesują tylko realne.

Gość gość
Ciekawe czy pan G. czyli pan prawda zajarzy że to o nim.

Gość gość
Punkt 4 :D