Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki krem mi polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Mam suchą cerę na buziaku. Musi być kremz EJAKULATem. Basia lat 69

Gość gość
Droga Basiu, polecam Ci sam ejakulat a pod oczy ejakulat z moczem. Zadowolona?

Gość gość
tylko sluz slimaka...

Gość gość
nie, bo ja pytam poważnie

Gość gość
ja zamówiłam krem Skin który znalazłam pozytywną opinie na jednym z forum w internecie . Krem jest bogaty w olejki tj. olej konopny, oliwa z oliwek, olejek cytrynowy, rozmarynowy i masło kakakowe jestem bardzo zadowolona skóra nie przeszusza się i krem można stosować pod podkład co jest bardzo dużym plusem skóra stała się świetlista miękka w dotyku i co było moim największym problemem to przebarwienia słoneczne naprawę zaczęły się zmniejszać zamówiłam ze strony www.konopiafarmacja.pl i tam z tego co sprawdzałam to korzystnie wychodzi z wysyłką

Gość Agnieszkaloc
ja zamówiłam krem Skin który znalazłam pozytywną opinie na jednym z forum w internecie . Krem jest bogaty w olejki tj. olej konopny, oliwa z oliwek, olejek cytrynowy, rozmarynowy i masło kakakowe jestem bardzo zadowolona skóra nie przeszusza się i krem można stosować pod podkład co jest bardzo dużym plusem skóra stała się świetlista miękka w dotyku i co było moim największym problemem to przebarwienia słoneczne naprawę zaczęły się zmniejszać zamówiłam ze strony konopiafarmacja pl i tam z tego co sprawdzałam to korzystnie wychodzi z wysyłką

Gość gość
rewelacyjnym kremem jest krem remescar pod oczy, ja się z nim nie rozstaję, idealnie usuwa moje cienie i worki pod oczami. jest skuteczny u bardzo wydajny.

Jak spędza się dużo czasu w samochodzie, to zawsze można załatwić sobie jakiś nawilżacz powietrza na np. www.nanum.pl W aucie powietrze jest szczególnie suche, bo nawiew i włączone ogrzewanie wysusza wnętrze, że aż oczy szczypią :-) W domu warto wrzucić ręcznik na kaloryfer, zawsze wilgotność w pokoju będzie większa i skóra przestanie być sucha.

Gość gość
Spokojnie, zaraz pomogę Ci znaleźć odpowiedni krem na Twoją suchą skórę. Sama się borykałam z takim problemem i zanim trafiłam na krem Cetaphil Da Utra to trochę czasu minęło. Ale najważniejsze jest to, że teraz w żadnym, nawet najmniejszym kawałku nie mam suchej czy podrażnionej cery

Gość gość
2018.01.15 to sam posmaruj tym ryja głupi chłopolu