Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja mam zrobic ze swoim zyciem

Polecane posty

Gość gość

Jestem tylko po liceum. Na studia nie bylo mnie stac. Pracy nie mam (nie pytajcie z czego zyje, nie chce o tym pisac, to upokarzajace, ale zaznaczam od razu, ze nie jestem prostytutka) Mieszkam za granica (nie sama) i robilam tutaj kurs finanse-rachunkowosc, zdalam 10 egzaminow za pierwszym razem, ale z jednym mam problem i musze zdawac ponownie.Nie wiem czy dam rade. Z praca mam problem, bo albo nikt nawet nie odpowiada na moje aplikacje albo jesli juz jakims cudem ktos sie odezwie to zapraszaja mnie na rozmowe, obiecuja, ze sie odezwa, a pozniej nic, cisza. Udalo mi sie zalapac ostatnio w koncu do pracy w restauracji, niestety zwolnili mnie po krotkim okresie probnym, nie polubilam mnie asystentka managera, ktora w niczym nie chciala mi pomagac, a ja jako, ze nigdy wczesniej nie bylam ani kelnerka ani barmanka czasem popelnialam jakies bledy (nikt mi praktycznie niczego nie pokazal, nie wytlumaczyl) i znowu jestem bezrobotna. Na nowa prace juz chyba nawet nie licze, ogloszen jak kot naplakal i we wszystkich prawie wymagaja doswiadczenia, a ciezko je zdobyc nie pracujac i tak zamyka sie bledne kolo. Lata mi uciekaja i nic sie nie zmienia. Nie mam kasy by zrobic np.prawo jazdy itp. Zastanawiam sie nad powrotem do Polski, ale to takie wracanie z niczym do niczego. Staram sie caly czas myslec pozytywnie, ale to i tak niewiele pomaga. Pod koniec roku bede miec 28 lat i jestem nikim! Co Wy zrobilibyscie bedac bez pracy, pieniedzy, studiow, doswiadczenia i z depresja do kolan w takim wieku?! Zaluje, ze sie w ogole urodzilam. Cale zycie mam pod gore, nawet nie chce o tym wszystkim pisac. Jak zostane sama to grozi mi po prostu smierc glodowa! :'( Jestem nieudacznikiem

Gość gość
Utrzymujesz się z kradzieży?