Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość6666

Mogę mieć idealnego faceta, a chce brzydkiego gnoja, pomocy

Polecane posty

Gość gość6666

Przygotujcie się na najbardziej żałosna historię tego dnia. Wyobraźcie sobie dziewczynę, która ma powodzenie i kilka związków za sobą. Zakochał się we mnie facet, przystojny, czuły, ogarnięty, który mimo moich wad i olewczego podejścia, stara się o mnie jakieś 2lata. A teraz wyobraźcie sobie gnoja, który fakt, przezyl ze mną trochę (mam trudny charakter, jestem porywcza i nieokrzesana, ale staram się jak mogę by nie byc taka) kilkakrotnie mnie mnie uderzył, porzucał za każdym razem gdy musiał stawić czoła problemom w związku, olewał, nie szanował, a przynajmniej po upływie kilku miesięcy, bo UWAGA znam go kilka lat, a wracaliśmy do siebie jakies 10razy. Od tych kilku lat sie mecze, wiem, że nie będziemy razem szczęśliwi ale całe moje życie sprowadza się do niego, nie umiem patrzec na innego faceta z myślą, ze mogę go pokochac, nie moge skupić sie na karierze i bliskich. Jestem zmęczona, rewolucje typu "wykreslam go z zycia" przechodzę regularnie, czasami ze skutkiem, wtedy on znajduje sposób bym do niego wróciła, a ja po prostu NIE POTRAFIĘ się uwolnic, pomocy...

Gość gość
twoja historia wstrzasnela mna na tyle mocno, ze opuszczam topik

Gość gość
idz na terapie

Gość gość
Jeżeli sama definitywnie tego nie zakończysz to wiedz, że dopiero jakaś tragedia typu poważne pobicie, zdrada i wpadka z inną, szantaże, groźby z jego strony itp to zakończy, bo żadne z was nie potrafi mimo rozsądkowi tego zakończyć w normalny sposób. I zobaczysz, że wtedy będziesz wiele lat żałowała, że choć wiedziałaś, że to toksyczne goowno, które Cię wyniszcza to nie zakończyłaś tego w czas i marnowałaś najlepsze lata. I będziesz miała do siebie żal, że tak dawałaś się traktować jakiemuś gnojowi ( bo będziesz go wtedy nienawidzić i rozstaniecie się w wielkiej nienawiści ). Potem będziesz się długo męczyć, zeby mu wybaczyć i zapomnieć. Dopóki on jest w Twoim życiu nie ma szans, żebyś zakochała się w innym. Nie czekaj aż dojdzie do tego wszystkiego i uwolnij się najszybciej jak to możliwe, choć wiem, że to trudne, bo to jak jakaś obsesja. Pewnie nawet próbując szukać innego ciągle porównujesz go do niego i każdy z nim przegrywa. Ale nigdy nie dasz sobie szansy dopóki to nie jest definitywnie zakończone. Zrób to Ty, zanim on zmiesza Cię z goownem i sam to zakończy, a kiedyś tak będzie

Gość gość
baby są píerdolnięte umysłowo, tu idealny przykład, bo chłop jak nie bije to nie kocha, co za tępe żałosne peezdy

Gość gość
Sam jesteś tępym, żałosnym, chamskim oblechem z gigantycznym deficytem umysłowym. Ohydny sfrustrowany prawiku z serem spod napleta capiącym na kilometr idź wyżal się mamusi jakim przegrywem życiowym jesteś!!

Gość gość
Hej odejdź od niego jak najszybciej. Byłam w identycznym związku. Dziś jest moim mężem. Później było jeszcze gorzej. Jedyne co się zmieniło to to, ze po ślubie nie szantażował mnie odejściem (nie zrywał gdybpojawialy się problemy). Jestem wykończona psychicznie, znoszenie jego nastroju złego, gdy nie zachowuje sie jak trzeba nie jest po jego myśli ubliża mi. Na dodatek poznałam fantastycznego faceta chciałam odejść od męża ale zostałam z poczucia winy. Gdy mu się zaczął palić grunt bo chciałam odejść nagle zaczął się zmieniać. Dlatego zostalam.

Gość gość
ja bylam zona takiej sciery przez 17 lat ,pijackie wybryki,policja bo sasiedzi dzwonili,kilka razy odchodzilam to zawsze byly przysiegi ze nigdy sie to juz nie powtorzy itd itd zawsze wracalam i wiecie co ? to on mnie zostawil bo sie zakochal ......nosz ku**wa jak ja sobie to wszystko przypomne,jaka glupia bylam,jak bogu dziekuje ze odszedl

Gość gość
Powiem tyle !!! Uciekaj od brzydkiego gnoja ja zrezygnowałam z przystojnego i bogatego dla brzydkiego grubasa, który udawał dobrego ! Po latach mnie pobił , miał brzydką twarz i jeszcze gorszy charakter

Gość gość
Hahaha, możesz dodawać mu do kawy raz dziennie Laxigen :-D

Gość gość
Ale uważaj bo - Preparatu nie należy podawać w żółtaczce, podrażnieniu ślepej kiszki, przewlekłych zaparciach, w niedrożności jelit oraz uszkodzeniach wątroby. Leku nie należy stosować regularnie. Długotrwałe stosowanie preparatu może uszkodzić wątrobę, wywołać podrażnienie jelita grubego oraz spowodować uzależnienie od leku.

Gość gość
no zrób mu kopytka z gipsu ;-) zalej mu cherbate z rumianku z zimnej wody wtedy mu nie naciągnie i może sam odpusci bo gotować nie umisz ;-) można robić dużo a bogaty ma czas, uroda mu nie mija bo się trzya mocno więc co ci sie śpieszy .... starość nie radośc a przystojny wrecz zmeznieje i taki sie zrobi ogólnie normalny bo jak jest bogaty i ładny i nie ma baby to ma problem ;-) czyli cuś z nim nie chaloooooo tu 666....

Gość gość
Musisz sie wyplatac z tego toksycznego zwiazku. To obsesja i nic z tego dobrego nie bedzie. Bylam w takim zwiazku dwa lata i wiem jak ciezko odejsc. Ale da sie rade