Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny raz odnioslam porazke ,jestem sobie winna

Polecane posty

Gość gość

Ograniczyl kontakt, zauwazylam znaczna roznice po kilku spotkaniach , bylam malo kobieca, oschla. Zawsze tak mam. Mam blokade ktora nie pozwala mi pokazac komus ze mi sie tez podoba, bo ja musze byc zawsze twarda i nieugieta. Musze pokazac ze nie ruszaja mnie zedne gesty i slowa zainteresowania, bo mnie ciezko zlamac.Nie wiem na co liczylam, od samego poczatku wiedzialam ze tak bedzie jak zawsze, bez wyjatku. Zawsze 3spotkania i koniec. Problem tkwi we mnie, juz nie mam sily walczyc z sama soba, ryczec mi sie chce. Dodalam przed chwila taki temat ale nie wyswietla sie tekst wiec jakby co to przepraszam za dubel

Gość gość
Jestes porządnie walnięty bo gadasz piszesz z kazdym facetem którego ona zna to ona więc ona potem zrywa kontakt z tymi facetami, z którymi ty piszesz

Gość gość
odejdz i daj jej spokój bo zniszczyles jej żcie i nadal to robisz a jak kiedys zobaczysz ją pod mostem to czy bedziesz jej umial spojrzec w oczy

Gość gość
To jednak prawda ze niszczysz to co nie ulegnie twojej osobie ...chęć manipulowania kobietami..ciekawią mnie twoje odczucia względem mnie po tych odrzuceniach.Co czujesz to samo obojętność??

Gość gość
Prosze o wypowiedzi osoby ktore byc moze maja podobnie lub moga mi cos doradzic.