Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. 22listipada doszło do małych pieszczot nie było penetracji jestem jeszcze dziewicą. Od tamtej pory miałam 2 okresy 7 grudnia i 5 stycznia. Zrobiłam kilkanaście testów ciążowych wszystkie wyszły negatywnie. Jednak oddaje często mocz mogę być w ciąży?

Gość gość
Tak. W mnogiej. Rodzisz w czerwcu

Gość gość
Pytam serio

Gość gość
Pewnie że możesz, ale najpierw musisz zdecydować się na stosunek, który spowoduje zapłodnienie.

Gość gość
Proponuję zbadać nerki bo tu bym szukała przyczyny a nie w macicy.

Gość gość
Raczej jakies zapalenie pecherza albo coś. Skoro 2 okresy miałas I testy nic nie pokazują to juz przestań sobie wkrecac.

Gość gość
Normalnie powinien być zakaz ustawowy uprawiania seksu i wszystko co z nim skojarzone, przez ludzi głupich. Bez kitu. Skoro tak się boisz ciąży, to się za zabawy dorosłych nie bierz!

Gość gość
gość dziś Witam. 22listipada doszło do małych pieszczot nie było penetracji jestem jeszcze dziewicą. Od tamtej pory miałam 2 okresy 7 grudnia i 5 stycznia. Zrobiłam kilkanaście testów ciążowych wszystkie wyszły negatywnie. Jednak oddaje często mocz mogę być w ciąży? kolejny okres 2-7 luty, a jak masz atak paniki, to idź do ginekologa, powiedz, że doszło do niepełnego stosunku, było lekkie krwawienie, nie wiesz, czy masz jeszcze błonę, czy nie, ale niepokoi cię to, ze spóźnia ci się okres, a zawsze masz regularny, zbada cię i się uspokoisz