Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona8419

Czy zakochany chłopak wróci?

Polecane posty

Tydzień temu zerwał ze mną mój chłopak. Byliśmy razem dwa lata. Stwierdził, że bardzo mnie kocha ale nie jest między nami jak kiedyś i jemu to nie odpowiada. Faktycznie nie było, bo mieliśmy do siebie utrudniony dojazd i nie widzieliśmy się dłużej niż miesiąc a nasze smsy nie wyglądały jak kiedyś. Co do rozmów to było to spowodowane tym, że po sprzeczce lub gdy się wkurzył potrzebował tygodnia minimum aby normalnie pisać, więc było po prostu sztywno gdy rozmawialiśmy. Mi to nie przeszkadzało, bo akceptowałam to, że taki jest. Gdy się rozstawaliśmy miał łzy w oczach i wierze mu, że mnie kocha. Próbowałam mu przetłumaczyć aby spróbować jeszcze raz to stwierdził, że próbował ale nie umie się tak starać w tym związku jak kiedyś i że to jego wina. Jedyne co wynegocjowałam to, że gdyby bardzo żałował podjętej decyzji to ma mi o tym powiedzieć. On cały czas chce mieć ze mną kontakt a wczoraj pytał w wiadomości jak się czuje (tylko tyle i zakończył rozmowę). Jest jakaś szansa aby wrócił? Bardzo mi na nim zależy. Co ewentualnie mogę zrobić aby zmienił zdanie?

Gość gość
Każdy płacze przy rozstaniu nie bądź głupia , nie pozwalaj na powroty on poszedł na podryw , trochę poplakal a teraz strzelił w babki