Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dna poniżej dna

Kobiety potrafią kochać dopóki mają "korzyści"

Polecane posty

Gość dna poniżej dna

a gdy są problemy to spierniczają na inne pastwisko, co za suki

Gość gość43
Z ciebie pewnie nie ma żadnych korzyści.

Gość gość
gość43 dziś Z ciebie pewnie nie ma żadnych korzyści. Zgłoś z ciebie nie ma pasożycie

Gość gość
coś w tym jest. coś w tym jest.

Gość gość
Gosć43 znajdź sobie bolca bo durniejesz.

Gość gość43
Zgłoś z ciebie nie ma pasożycie A z ciebie jaki jest pedale nienawidzący kobiet.

Gość gość43
gość wczoraj Gosć43 znajdź sobie bolca bo durniejesz Żałosna c***o ja mam faceta który w przeciwieństwie do ciebie jest mężczyzną, a nie pedałem nienawidzącym kobiet. I sam uważa że 80 procent dzisiejszych facetów to c***y, jak widać po ''męskich" wpisach na tym forum. Wypieprzaj na gejowo i tam załóż sobie konto, może sam znajdziesz bolca bo od walenia konia mózg ci się lasuje.

Gość gość
gość43 dziś twój facet to pantofel i kryptogej, wypíerdalaj z tymi farmazonami

Gość gość
Kobiety potrafią kochać dopóki mają "korzyści" X A ty cierpisz na deficyt mozgu i kieszeni czy moze jestes materialista z deficytyem mozgu?

Gość gość
A ty nie kochasz wcale bo nie masz czym ani serca ani rozumu i potrafisz tylko nienawidziec bo komus lepiej sie powodzi.

Gość gość43
Sam jesteś kryptogejem bo tylko pedały nienawidzą kobiet. W*********j na gejowo. A mojemu facetowi do d**y nie dorastasz wymoczku.

Gość gość
Jest kasa - jest miłośc,nie ma kasy to i miłości nie ma! :D Niestety to prawda u większości kobiet.

Gość rzygać miłością za kase
gość dziś bo większość bab to kur/wy

Gość gość
Kobiety najbardziej czepiaja sie tych niewinnych. Zwykle czepiaja sie prawiczkow a tu obrywa sie gejom.

Gość gość
mężczyźni robią tak samo! kochają póki kobiety ładne i młode, a potem szukają świeżych doop, myśląc że ich samych starość nie dotyka :)) niewielu ludzi kocha bezinteresownie

Gość normalny facet prawdziwy
kto szuka młodych doop to szuka, ja tam wole kobiete która ma piękne wnętrze i moge się z nią starzeć, a młodość kobiety szybko mija i potem trzeba kochać ją za to kim jest a nie za jej wygląd

Gość gość
Do gość dziś mężczyźni robią tak samo! kochają póki kobiety ładne i młode, a potem szukają świeżych doop, myśląc że ich samych starość nie dotyka usmiech.gif niewielu ludzi kocha bezinteresownie I I Ludzi którzy kochają bezinteresownie jest niewielu Tacy ludzie są niestety nie lubiani !!! Lubiani są kłamcy którzy dużo mówią dużo się pokazują a mało robią i szybko zapominają i spier.......

Gość gość
a gdy są problemy to spierniczają na inne pastwisko xxx przeżyłem to ok. 2 miesiące temu, a jestem wyjątkowo ogarnięty, kobiety nie chcą szukać rozwiązań problemów