Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam coś złego.

Polecane posty

Gość gość
On sobie właśnie nic z tego nie zrobił. Zupełnie. Uznał, że jesteśmy dorosłymi ludźmi i nikogo nie powinno interesować z kim się spotyka prywatnie.

Gość gość
Wczoraj spędzałam z nim czas z okazji Walentynek i było miło, ale pojawił się temat intymności. Nie wiem czy to trochę nie za wcześnie...

Gość gość
Po studiach chciałabym zająć się pracą. :)

Gość gość
U Prząśniczki kręcą się niteczki..kręcą się dzieweczki jak aniołeczki.itd.musisz te swoją pioseneczkę zanucić.Ale on nie chce prząśniczki bo on woli studentki:))Zdradza tę swoją krawcowe od siedmiu boleści a ona wzdycha tu do niego nigdy już nie będą razem bo to im nie pisane było.Tyle słońca w całym mieście gdy zobaczę Cię jeszcze buziak od wredoty ty wredoto .

Gość gość
gość dziś Wczoraj spędzałam z nim czas z okazji Walentynek i było miło, ale pojawił się temat intymności. Nie wiem czy to trochę nie za wcześnie...gość dziś Wczoraj spędzałam z nim czas z okazji Walentynek i było miło, ale pojawił się temat intymności. Nie wiem czy to trochę nie za wcześnie... X Jeśli czujesz, że dla Ciebie to za wcześnie to jeszcze zaczekaj, nie zmuszaj się, żeby potem nie żałować, na wszystko przyjdzie czas

Gość gość
gość dziś Wczoraj spędzałam z nim czas z okazji Walentynek i było miło, ale pojawił się temat intymności. Nie wiem czy to trochę nie za wcześnie... X Jeśli czujesz, że dla Ciebie to za wcześnie to jeszcze zaczekaj, nie zmuszaj się, żeby potem nie żałować, na wszystko przyjdzie czas

Gość gość
Do niczego mnie nie zmuszał. Jedynie poruszył po prostu ten temat i trochę mnie tym zaskoczył. Nie umiem nawet ocenić czy to szybko czy nie. Nigdy nie byłam z nikim, nie robiłam tego.

Gość gość
Nie ma jednakowego czasu dla wszystkich. Jedni się decydują na to po pierwszym spotkaniu, inni po miesiącu, a jeszcze inni po pół roku. Nie jesteś gotowa nie rób tego. A jeśli między wami iskrzy i jest chemia to po prostu się stanie.

Gość gość
A podobno nikt was nie miał zobaczyć. A tu proszę. Głupie babsko powinno na was donieść :)

Gość gość
Jak tam autorko, słychać coś nowego?

Gość gość
Up

Gość gość
Up