Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwazam ze prawdziwy mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

Powinien gardzic gejami czyt. Pedaly

Gość gość
A co mi tam geje, napisał bym że mam ich w dùpie ale źle to zabrzmi :) Generalnie mnie nie obchodzą byle by nie było ich w zasięgu mojego wzroku a jak już są to mają być nie do rozpoznania, nie trawie jak się obnoszą ze swoimi gejostwem.

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna unika pogardy, bo stanowi ona dla niego ograniczenie. Bezsensowne napełnianie się negatywnymi emocjami. Prawdziwy mężczyzna idzie swoją drogą i nie wnika w życie innych.

Gość gość
Co rozumiesz przez obnoszenie się?

Gość gość
7;53 Prawdziwy mezczyzna wie ze gej to zwykly cwel dajacy sie dymac i reki mu sie nie podaje

Gość gość
dziś Prawdziwy mężczyzna zachowuje kulturę i nie czyni nikomu afrontu przez wzgląd na orientację seksualną. W przeciwnym wypadku nie nazywamy go 'mężczyzną', tylko chamem, i wyrzucamy na margines społeczeństwa (choć teraz role się odwróciły, przyznaję, bowiem niewychowany plebs przeważa ilościowo)

Gość gość
8;06 A podalbys pedalowi reke? To nie honorowe i powinienes to wiedziec.

Gość gość
gość dziś Osoba postulująca uchybienie podstawom kultury nie będzie mnie honoru uczyć. Przykro stwierdzić, ale niewielu jest dziś ludzi świadomych co do pojęcia 'honor', pomimo wiedzy na temat pisowni tego słowa ;)

Gość gość
Parka geyow powinna wyglądać jak kumple idący na piwo a nie jak miziajace się papużki. Obnoszeniem też nazwę geya ciotę.

Gość gość
Dochodzi powoli do tego że gdy kobieta robi mi loda w parku jest to obsceniczne zachowanie i mogę dostać grzywnę, a jak ssie gry geyowi to nic im nie zrobią bo to atak na mniejszość sexualna.

Gość gość
To co pary hetero mogą się slinić wszedzie a 2 gejów którzy się kochają nie mogą nawet za rekę iść? Po domu się chować całe życie i nawet na balkonie nie mogą się przytulić bo co sąsiad powie? Jaka to hipkoryzja uważacie że chłop i baba idą za rekę to okazywanie uczuć a geje to obnoszenie się i może jeszcze że specjalnie chcą pokazać że są gejami i dlatego to robią.

Gość gość
8.14/8.14 nigdy w Polsce nie widzialam zadnej pary gejow okazujacej to publicznie

Gość gość
8;19 Ja bym cwelom na drzwiach napisal sprayem zakaz pedalowania i w d***e bym mial czy na psiarnie pojda sk***ykoty

Gość Żona swego M
Ja uważam, ze trzeba być przede wszystkim CZŁOWIEKIEM!!! Szanujmy drugiego człowieka. Ja nie interesuje sie cudza orientacja ich doopa to wyłącznie ich sprawa ;)

Gość gość
8;44 Z takim podejsciem w przyszlosci nasze dzieci beda musialy zyc wsrod tych smierdzacych cweli a tak to k***y jebia sie w 4 scianach przynajmniej

Gość gość
8;44 Z takim podejsciem w przyszlosci nasze dzieci beda musialy zyc wsrod tych smierdzacych cweli a tak to k***y j**ia sie w 4 scianach przynajmniej dzieci to ci nie grożą,bo niby z kim:)

Gość gość
moze juz zapylil jakas Karyna i dostaje 500+? :D

Gość gość
A ja nie trawię tych, co obnoszą się ze swoją heteroseksualnościa. Wczoraj koleżanka z pracy powiedziała, że była z mężem w kinie. Ja p*****le, niech sobie robią co chcą, ale niech skończą tą swoją nachalną propagandą.

Gość gość
Nie ma już prawdziwych mężczyzn, sa tylko faceciki