Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy mam wiedzieć czy jesteśmy parą?

Polecane posty

Gość gość

Oboje po 30. Wolni, bez zobowiązań. Coś zaiskrzyło. Spotykamy się regularnie od 2 miesięcy, uprawiamy seks. Chodzimy na miasto. Czy możemy mówić o sobie jako parze? Oboje jesteśmy dość nieśmiali. Uczucie rodziło się powoli. Miało to swój urok że nie od razu seks. Tylko dopiero na trzeciej randce pocałunek. Nie chcę go naciskać i dopytywać czy jesteśmy razem. Jak człowiek był młodszy to od razu takie rzeczy wiedział.

Gość gość
To ty nas sie o to pytasz, nie zartuj.

Gość gość
Baby teraz do siebie żadnego szacunku nie mają :o

Gość gość
ja na drugim spotkaniu lizałem jej tyłek to już byliśmy parą .

Gość q odpowiedzi
Para to na pewno jestescie pytanie tylko, czy to ff (f**kfriend) czy cos wiecej. Z twojej strony chyba tak, z jego niekoniecznie. Sprawdz go czy bedzie chcial sie tez z toba spotkac jesli nie bedzie seksu. Powiedz mu, ze jestes chwilowo niedysponowana i moze to potrwac do miesiaca :-P i zobaczysz jak zareaguje.

Gość gość
Seks nie dominuje w związku. Dużo czasu spędzamy że sobą. Chodzimy do knajp, do kina, wyjeżdżamy na różne jednodniowe wypady.

Gość q odpowiedzi
Dla mnie to wyglada na zwiazek. Pytanie jest tylko dlaczego ty zadajesz takie pytanie, czy masz jakies watpliwosci czy podejrzenia czy o co ci chodzi?

Gość gość
Bo nigdy nie padło słowo kocham i że jesteśmy w związku. Mieszkamy w różnych miastach, pracujemy, mamy różnych znajomych.

Gość gość
Dopiero na 3 randce pocałunek? A zwykle na szłaś do łóżka? Pytam, bo mam 36 lat i z aktualnym partnerem dopiero po ponad 20 randkach się pomalowaliśmy :) ale do tej pory zdążyłam się dowiedzieć czego szuka. A Ty nadal nie wiesz czy chce Cię do związku czy sexu?

Gość gość
Niektórym trudno przez gardło przechodzą takie deklaracje. Ja bym już chyba nie potrafił :-(

Gość gość
* pocalowaliśmy Jeśli jesteście z różnych miast, to bardziej rozumiem te 3 randki , ale same słowa Was nie poznaja.

Gość gość
Zapytaj go po prostu, jak definiuje wasza relacje.

Gość gość
popieram

Gość gość
Jesteście dorośli, zapytaj i już. Jak nie macie takich samych oczekiwań, to tylko oszczędzisz sobie czasu.

Gość gość
A znasz jego znajomych rodzine itd? moze on po prostu prowadzi inne zycie w swoim miesice a ty no coz... przygoda... a w domciu dziewczyna czeka jegofaceci tak o sie nie zachowuja