Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta zupa cebulowa! Kto ze mna?

Polecane posty

Gość gość

Kto ze mna, dzisiaj jest pierwszy dzien mojej 7 dniowej diety na zupie cebulowej. Nie moge znalezc na necie tej diety po Polsku wiec rozpisze ja tu przetmumaczona z Hiszpanskiego. 7 dni diety, glownym skladnikiem jest zupa, podaje przepis: 6 cebuli 0.5 kapusty 3 zielone papryki 3 slupki selera naciowego 3 pomidory bez skurki Zalac woda, mozna dodac sol, pieprz a nawet kostke bulionu dla smaku. Dieta dzien 1: Zupa bez ograniczen i owoce (nie banana) Dzien 2 Zupa bez ograniczen i warzywa (nie ziemniaki, groszek, kukurydza itp) Dzien 3 Zupa i owoce na przemian z warzywami (oprucz wymienione wyrzej) Dzien 4 Zupa i 3-6 banany, mleko odtluszczone bez ograniczen Dzien 5 Zupa i mieso (najlepiej kurczak bez skury) Z pomidorami Dzien 6 Zupa, mieso i warzywa Dzien 7 Zupa, ryz (nie bialy), warzywa Wszystko moze byc gotowane lub pieczone ale uwaga, bez zadnego tluszczu!! Mozna schudnac w tydzien 4-8 kg. Bede pisac jak mi idzie i ile schudlam. Dzisiaj dzien 1, Na wadze 68 kg :/ jestem mama 8 miesiecznego bobasa i chce wrocic do moich 60 kg przy wzroscie 170. Kibicujcie lub przylaczcie sie do mnie!

Gość gość
Zamiast kombinować z dietą, weź do ręki słownik.

Gość gość
To chyba dieta kapusciana. Wzdymajaca i bez sensu

Gość gość
Orto walisz aż miło. Dieta cud nie istnieje. Tylko zdrowe odżywianie i ruch pozwolą ci trwale schudnąć.

Gość gość
Dieta kapuściana, kiedyś popularna bardzo w Polsce. Na pewno znajdziesz tu wątki

Gość gość
Debilizm, ale patrząc po twoim poziomie wykształcenia akurat jesteś jego grupą docelową :D

Gość gość
Ja również polecam i słownik, i wizytę u dietetyka. Dietę powinnaś mieć taką jaką jesteś w stanie stosować stale, do końca życia- w okresie odchudzania co najwyżej zmniejsza się poszczególne porcje. Ile dasz radę jeść jedną i tą samą zupę warzywną? Tydzień? Dwa? Po dwóch będziesz mieć na sam widok i zapach odruch wymiotny... a potem z poworotem stare nawyki?

Gość gość
Uwazaj z ta kapusta bo spozywana przez dlugi czas wnadmiernych ilościach potrafi rozwalić tarczyce a wtedy będziesz tyla z pwoietrza.

Gość gość
o jezu i jeszcze bez tłuszczu...:O zwariowalas babo! A będziesz smierdziec na odleglosc ta cebula i kapusta , fujjj

Gość gość
Tu autorka, No nie spodziewalam sie nic wiecej po was.... Plujecie jadem po calosci. Wy sie wsciekajcie i pojezdzajcie A ja bede sobie chudla na mojej diecie :)

Gość gość
gość dziś O odchudzaniu masz takie samo pojęcie jak o ortografii :D Owszem, schudniesz na początku - tyle, że polecą mięśnie a nie tłuszcz. A potem z nawiązką odrobisz - i tym razem w tłuszczu. Reasumując: parę tygodni po zakończeniu tej "diety" będziesz miała w ciele więcej sadła niż przed. Powodzenia :D

Gość magdaaaaaaaaaaa
Kurcze, kobieta zabrała się za siebie, chce schudnąć, a wy zamiast wesprzeć, to tylko jedziecie po niej. Stosowałam kiedyś dietę kapuścianą. To był dobry początek do zrzucenia pierwszych kilogramów. Później już jadłam mniejsze porcje innych rzeczy. Organizm przyzwyczaił się do innego jedzenia i było dobrze. Powodzenia Autorko. Czasem na początku dobrze sobie narzucić taki rygor i zrzucić kilka kilogramów, aby później łatwiej było.

Gość gość
Możemy autorkę wspierać, ale nie przy diecie kapuścianej, robi potworne spustoszenie w organiźmie. Na początek polecam dietę MŻ, czyli mniej żreć, podstawowe posiłki pomniejszone o 1/2 lub 1/3 - w zależności od apetytu osoby. W czasie wolnym polecam lekturę jak ułożyć sobie menu ze składników, które przy diecie odchudzającej są wskazane - czyli dużo warzyw, kasz, oleje roślinne, mniej mięsa, wędlin, produktów przetworzonych, zero ukochanych słodkości.

Gość gość
Dzieki magdaaaa chociaz jeden fajny komentarz. Tak wlasnie, chce jakos zaczac zeby sie zmotywowac do zmiany nawykow zywieniowych, ktore tak naprawde nie sa az takie zle. Na codzien jem dobrze I zdrowo, I bylam juz blizej ukochanej wagi ale swieta W Polsce mnie zgubily.... I tak jak szybko przybralam chce szybko zrzucic a potem juz sie pilnowac.... Dalej sie trzymam, dzisiaj bardzo mam ochote na cos slodkiego i swierzego, jakiegosu owocay np... Ale juz dzien sie konczy wiec dam rade.