Gość gość Napisano Styczeń 17, 2018 Cześć nie wiedziałam jak ująć to w tytule więc proszę, przeczytajcie do końca :) Mój problem trwa dość długo, ze względu ze cierpię na manie przesladowcza czy coś tego rodzaju, mam problem w odnalezieniu się się społeczeństwie. Nie wiem jak powinnam się ubierać, zachowywać, wyslawiac czy tez z kim zadawac, w taki sposób zeby kazdy mial o mnie dobre zdanie. Wsrod ludzi uchodze za porzadna osobę, ale jestem tez uwazana za nie mila, wyniosła, moze na taka która kreci z kazdym chłopakiem, albo po prostu dziecinna (tak mi się przynajmniej wydaje). Unikam picia alkoholu ze znajomymi bo mam wrażenie ze każdy będzie mnie oceniał. Unikam kontaktu z kolegami bo mam wrazenie ze ludzie ocenia to jako "kręcenie z kazdym" , czasem wolę Się ubrać jakoś zwyczajnie żeby się nie wyróżniać, mam też koleżankę która ma okropna opinie a często chodzę z nią po szkole. Mam wtedy obawy ze ludzie zaczną mnie z nia utożsamiać. Ogólnie mam wrażenie ze od jakiegoś czasu stałam się dla części ludzi niewidzialna a dla drugiej części jakaś głupia, mam wrażenie ze mnie obsmiewaja:/ (moze to prxez te moje schizy?)Pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach