Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gunesh

Jestem o niego zazdrosna

Polecane posty

Gość gunesh

Mój problem może wydać się błahy, ale mnie bardzo niepokoi. Jesteśmy parą od pół roku. On ostatnio ma nową koleżankę w pracy, dodał ją do znajomych na Facebooku. Ta dziewczyna od początku trafiła na mój celownik, bo jest wolna, ma ogromny biust, który mocno eksponuje na zdjęciach, które wrzuca lawinowo. Poza tym jest ciemnooką, szczupłą brunetką tak jak ja. Wczoraj zauważyłam, że polubił jej najnowsze zdjęcie. Wprawdzie to wyjątkowo portret bez głębokiego dekoltu, ale jednak. Moich zdjęć nigdy nie like`ował, gdy umawialiśmy się na randki. Odkąd z nią pracuje, mój facet stał się podejrzanie miły. Pisze do mnie po kilka razy dziennie, co wcześniej w ogóle mu się nie zdarzało. Był konkretny, umawiał się ze mną na spotkanie i tyle. A teraz pisze: jak mija dzień, co tam w pracy, co porabiam. Obecnie nie mieszkamy razem, bo jemu musi skończyć się umowa na wynajem. Mojego niepokoju dopełnia fakt, że w ostatni weekend nie uprawialiśmy seksu, gdyż on podobno był zmęczony pracą. Boję się jednak, że nie jestem dla niego tak atrakcyjna jak koleżanka z pracy. Moim problemem zawsze był mały biust. Nic dziwnego, że on w końcu zainteresował się laską o podobnym typie urody jak ja, ale z biustem jak Pamela Anderson. On jest przystojny i może mieć każdą, dlatego od początku się bałam, że ze swoim małym biustem daleko nie zajadę.

Gość gość
powiększ sobie cyce i będzie ok

Gość gość
Nie martw się , mnie zdradził brzydal i grubas, nie tylko przystojni zdradzają

Gość gość
szanuj sie dla mezczyzny romiar biustu nie bedzie mial znaczenia jesli kocha kobiete

Gość gość
no tak bo przeciez biust jest najwazniejszy-ja pierdziele skad sie takie idiotki biora?

Gość gość
Zapomniałaś zmienić nicka? Twój drugi temat jakby o innej relacji i innym facecie. Peszek :-D

Gość gość
A skąd wiesz ze sie nia zainteresowal? Chyba troche wyolbrzymiasz

Gość gość
walnie ci w rogi jak poprzedni kochasie schizoolko ;-)

Gość gość
dziś chyba o tym samym facecie tylko ze w tamtym watku podobno nie ma z nim kontaktu a w tym pisze do niej non stop

Gość gość
Czyli to nie może być ten sam facet :-D Reasumując, przez swoje gapiostwo prowokatorka się sama wydała.

Gość gość
Obecnie nie mieszkamy razem, bo jemu musi skończyć się umowa na wynajem. xxx No i nie chcial wynajac nic innego zeby z toba dalej mieszkac? Wolal wrocic do mamusi? No to widzisz jak cie kocha!

Gość gość
Nie dajcie sie nabrac, to prowo.

Gość gość
raczej nie prowo tylko posty jakiejs zakompleksionej laski

Gość gość
Tak, to pewnie ta sama osoba i jest dotarlo do niej, ze on nie chcial z nia spedzic nocy, bo sie wczesniej zabawial z kolezanka z pracy.

Gość gość
No cóż, jak kilka innych dałam sie nabrać w poprzednim temacie, a To jednak prowo:-/'

Gość gość
Ale z tego co widac, to jest inna historia, tutaj pisali niby ze soba ostatnio