Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćDominator

Czy są tu faceci preferujący zdominowanie kobiety by byla im posłuszną suczą?

Polecane posty

Gość gośćDominator

Dominacja na max,kazanie kobiecie kleczec przed soba i czekac na rozkazy. Gdy sie poklucicie wypijasz dwa glebsze kieliszki i podchodzisz do naburmuszonej suczy stajesz przed nią,bez slowa wyciagasz kootasa ze spodni i pada tylko jedno slowo z ust „ssać” ona potulnie zaczyna to robic. Budzisz ją w nocy gdy ci stoi jednym slowem „na dół Qrwo” i schodzi na dól zaspana niepelna swiadoma tego co sie dzieje i jedzie ci z gałą. Ja wlasnie tak mam,ułożylem sobie tak żone i jest mi posłuszna jak żadna inna wczesniej. Rano nim pojde zrobic siku i budze sie z sztywnym to odrazu kieruję jej reke na moje jajka,wie ze ma mi je dobrze masowac (zawsze rano sa nabrzmiałe) i mocno je ciągnąć,ja wtedy drzemie jeszcze a ona juz zaczyna pracowac pod kołdrą,lekko ją szturchne i juz wie ze to oznacza ze ma mi brac do buzi. Co do tyłka to jest tak samo,dostaje go kiedy chce,najlepiej lubie na śpiocha gdy jest wypieta w moją strone,jest juz tak wyuczona ze nie ma prawa nawet drgnąc i tak tez sie dzieje. Ostatnio bylem w knajpie z nią i dwie laski siedzialy naprzeciw nas i tak sie nam przygladaly,kazalem mojej by mi zaczela trzepac pod stolem ręką ale a sposob by nikt poza tymi laskami tego nie zauwazyl,dodatkowo kazalem zeby patrzala sie w oczy tym laskom i tak tez sie stalo,te dwie az gęby rozdziawily... spuscilem sie jej do dłoni,kazalem by z dloni wylizala to dokladnie ale tak by te laski ktore caly czas sie przygladaly widzialy ze nie jest to zaden fake tylko ze jest to faktycznie moja sperma. Mam ją juz od 8 lat,jestesmy po 30tce wiec nie dzieci. Ma ktos podobnie?

Gość gość
Tak. Kobieta na seks w cipke musi zasluzyc dobrym zachowaniem. Na codzien ma byc szarpana za wlosy i walona w d**e na chama jak cwel.

Gość gośćDominator
17:31 widze ze nie jestem sam.Masz podobnie w domu czy raczej lipa z tym? Ja mialem tyle w zyciu d**encji ze szok i ciezko bylo mi tak na 100 ulozyc pod siebie. Teraz mi soe to w komcu udalo i to z wlasną zoną:)

Gość gość
Ciezko znalezc ulegla na stale. Zazwyczaj chca od czasu do czasu byc szmacone a na codzien ze swoimi frajerkami sypiaja po waniliowemu.

Gość gość
moja żona od dziecka trenuje MMA i to ona nade mną dominuje

Gość gośćDominator
18:39 hehe po waniliowemu? Tego jeszcze nie slyszalem,dobre:) co do tego o czym piszesz masz racje. Szukalem bardzo dlugo,chyba przez wiekszosc swojego zycia:) znalazlem,co daje niezbity dowod na to ze nie nalezy sie poddawac. W zasadzie to tresowalem od samego poczatku jak sie poznalismy,powoli powoli az do skutku. z kilkoma wczesniej tez mi sie to udawalo choc nie tak daleko zaszedlem jak tym razem..:)

Gość gość
Wow to jest cool. Chyba odkrywam w sobie zupelnie nowe zainteresowania. Chyba bedzie mnie to krecilo.Mam laske i kest we mnie zabujana jak hooj,robi doslowinie wszystko o co poprosze:) teraz nastapi zmiana,nie bede juz prosil tylko kazal albo spaduwa. Za pol godziny ma przyjsc na nocke do mnie to sie zdziwi bo dostanie do buzi lekko cuchnącą palke,serio pod skorka zebral sie bialy nalot..:) bedzie jechac z polykiem albo spier... z domu:) dzieki jestes wielki

Gość gość
Tak i to chyba w większości:)

Gość gość
Trochę ostro ale fajne to w sumie czemu nie. Moja już focha zarzuciła no przeczytałem jej haha. H/j z tym,zaraz wazelina pójdzie w ******lbo szukam nowej dupki

Gość Katrin81
Miałam takiego faceta rozstałam sie z nim bo to było chore teraz mam nowego od roku i ciągnie mnie do tamtego strasznie:( chyba jutro odnowie kontakt wiem ze jest sam. Przeprosze go na kolankach i bedę mu posłusznie służyła. Ten co go mam teraz to c***a niesamowita po bożemu bez swiatła a jak chciałam żeby mi klapsy dawał to się obraził że on nie jest jakimś dziwnym zwierzęciem by się tak zachowywać masakra co za jełop

Gość gość
Lubiem ale nie mam żadnej:(

Gość gość
Ja posunąłem się o krok dalej. Musi czasem obsłużyć jakiegoś gościa. W tym celu wyjeżdzamy do innego miasta,hotel i daje jej np.godzine czy dwie i ma przyprowadzić kogoś. Nie cierpi robić tego z kobietami ale nie ma wyboru,robi to bo Pan tak chce.

Gość gość
Jest kobieta ktora jest zdominowana przez faceta. Powoli mam juz dosyc bo musze go obslugowac codziennie w sposob w jaki ma ochote

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość Feministrkaaaaaą
Haha naogladales się bajek a która byłaby tak głupia?

Gość gość
Akurat nie naogladalem sie bajek,nawet nie masz pojecia co piszesz amebo

Gość gośćfemina
Ameba to ta twoja niewolnica.haha jakas idiotka się godzi na takie traktowanie

Gość gość
...autorze. Mam nadzieję, że będziesz ze swoją ''suczą'' na dobre i złe a nie porzucisz jak zuzyty przedmiot, kiedy np. zachoruje. Czy Wasze rodziny wiedzą jakie macie relacje? Czy całe jej życie funkcjonuje wokół bycia suką czy jest taka jedynie dla Ciebie.? A