Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

Mam mysli samobójcze i chyba to zrobie.

Gość gość
Zycze powodzenia bede ci zazdroscil jak to zrobisz lepsze to niz cierpienie sobie tez tego zycze

Gość gość
Zapisz się do psychiatry, poważnie mówię. Zabić zawsze się zdążysz.

Gość gość
No dobra, ale najpierw pomyśl o wszystkich rzeczach jakie chcesz zrobić przed śmiercią. Zacznij od zrobienia listy... możesz się z nami nią podzielić.

Gość gość
jestem przegrany, nic nie osiaglem a mam 25 lat i mam dosc tego zycia j******o...

Gość gość
zycie mi nic nie dalo, nawet przystojny nie jestem j***c to,nigdy nie uprawialem seksu... nie mam sil zyc. j***c te zycie.

Gość gość
Prosiłem Boga o siłę, aby triumfować; On dał mi słabość, abym nauczył się smaku rzeczy małych. Prosiłem o zdrowie, aby robić rzeczy duże; On zesłał mi chorobę, abym robił rzeczy lepsze. Prosiłem Go o bogactwa, aby być szczęśliwym; On dał mi ubóstwo, abym był wrażliwym i mądrym. Prosiłem o władzę, aby ludzie liczyli na mnie; Dał mi słabość, żebym potrzebował tylko Boga. Prosiłem Go o towarzysza, aby nie żyć samemu; On dał mi serce, zdolne kochać wszystkich braci. Prosiłem o wszystko, aby cieszyć się życiem; On dał mi życie po to, abym mógł cieszyć się wszystkim. Nie dostałem niczego, o co prosiłem; Ale mam wszystko, czego mogłem oczekiwać Chociaż mówiłem coś przeciwnego, Bóg mnie wysłuchał I jestem najszczęśliwszym z ludzi.

Gość gość
ta jasne.

Gość gość
Możliwe że to moje ostatnie dni życia i nic nie mogę zrobić żeby temu zapobiec.

Gość gość
Kwestia priorytetów. Uroda przemija. Poszukaj szarej myszki dla siebie. Nie będziesz taki samotny.

Gość gość
to tak jak ja

Gość gość
Piszesz o tym bo szukasz ratunku tymczasem tu admin moze tylko zglosic twoj ip na policje, bo w inny sposob nie da sie tobie pomoc.

Gość Cooliberek
Ni rób tego, to jest najgorsze wyjście jakie moiżesz zrobic

Gość gość
Samobójstwo może być czasem wynikiem morderstwa innych osób tak jak w moim przypadku.

Gość gość
Przez moją smierc zmarnuje życie kilku osobom.

Gość gość
po samobójstwie ma się 1000 razy większe problemy tam w zaświatach niż tu na ziemi . Trzeba ciągle tam uciekać przed hordami rozwścieczonych czarnych upadłych istot , nie ma spokoju tylko wieczną mękę. Wejdź na youtube i wpisz dwa słowa : odejścia i powroty a poznasz kilka przypadków tych co z tamtą wrócili , mówią o tym co tam widzieli .

o sprawka demonów za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi

Gość gość
Lepiej odejsc niz cierpiec zobacz na mnie nie mam sil rozwalic sobie glowy i czym jest moje zycie wielkim cierpieniem codzennie wychodzac z domu modle sie zeby do niego nie wrucic zeby mi co glowe rozwalilo siedze w domu jak chory czlowiek czy to ma sens powinienem zdechnac tobie zycze smierci sobie tez dosyc tego meczenia sie

a czemu nie prosisz o zdrowie chyba lepiej prosic o zdrowie niz smierc bo cierpienie jest spowodowane przez demony gdy sie odwraca sie od boga przestaje nas ochraniac tak jak pisze w starym testamecie gdy zydzi odwracali sie od boga to Bóg przestawał ich ochraniac****adali łupem poganów

Gość gość
Takiej osobie to już nic innego jak PsychoMedic nie pomoze :D :)