Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja sympatia miała sex z murzynem

Polecane posty

Gość gość

Zauroczyłem się w ślicznej Polce. Z natury jestem nieśmiały i nic nie robiłem w tym względzie. Poza tym dowiedziałem sie że ma chlopaka, ale tez jakies problemy z nim. Niestety ostatnio się dowiedziałem że miała sex ze znajomym murzynem. Ten facet to drań, nie szanuje innych ( swoją drogą miał sex z wieloma super dziewczynami z miejsca w którym pracuje ). Zaraz mnie zwyzywacie od zazdrosnych polaczków. Jak widać dziewczyny wolą drani. Moje serce płacze. Jak się odkochać? Znaleźć inny obiekt westchnień. Akcja dzieje się w Londynie i w moim miejscu pracy. Jak ja nienawidzę swojego życia.

Gość gość
no cóż. kobiety też potrzebują ekstemalnych doznań w łózku:D

Gość gość
''Zauroczyłem się w ślicznej Polce." Piszesz "Polce" jakby to bylo rownie egzotyczne co murzyn, o ktorym piszesz. Dochodze do wniosku, ze sam nie jestes Polakiem. Prawda?

Gość gość
Ponieważ ona dla mnie jest śliczna. W dużej mierze to zauroczenie ze względu na wygląd. Tak to jest z facetami. Oni w głównej mierze lecą na wygląd. Jest w miarę miła. Muszę się odkochać - tego kwiatu pół światu.

Gość gość
21:11 Wiem, ale czemu piszesz Polce jakby to nie było oczywiste. A w kim miałeś się zabujać? Chince? Murzynce?

Gość gość
Autor to pewnie jakis ciapaty Ahmed, widac po pisowni. Ledwo sklada zdania poprawnie. Gdzies nauczyl sie gadac****isac po polsku pracujac na kebabie.

Gość gość
Jestem normalnym facetem. Mogłem się zabujać w cudzoziemce. Murzynki wykluczam. Do Polek mam wiekszy sentyment.

Gość gość
Autor to Polak.Napisal o Polce bo akcja dzieje sie w uk. Tu automatycznie jest tak ze np.dwoch kumpli sie spotyka i jeden mowi „mam nową dziewczyne” drugi odrazu zapyta „Polka czy angielka”? Normalny schemat pisowni i poprawny dla osob przebywajacych za granicą,tylko wy bedziecie teraz polemizowac i mądrować wszyscy po kolei przez kolejne 20lat i zadreczac sie pytaniem po co on napisal „Polka” wy tępe buraczane niekumate wypierdy społeczne.

Gość gość
cwvfcwvcw

Gość gość
co z tego ze miala w sobie penisa Murzyna?

Gość gość
lizac tą cipke gdzie był czarny członek. nie komfortowo bym się czuł

Gość gość
A skąd wiesz, że ona w ogóle Cie chce ? :-D

Gość gość
teraz to az tak mi na tym nie zalezy, ale bylo widac ze cos do mnie czuje

Gość gość
mnie by podniecalo, ze spala z Murzynem, tzn jest wyzwolona