Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słaba sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem... Otóż mam 20 lat właśnie poszłam na studia. W gimnazjum i liceum byłam bardzo spokojna, praktycznie zero imprez, alkoholu itp. Do tego całe liceum pracowałam na weekendach/wakacjach (ciężka sytuacja finansowa w domu). A teraz... Cały czas imprezuję, prawie na każdej imprezie musi się znaleźć jakiś facet, z którym się całuję, tak o bez znaczenia. Przez co na następny dzień mam moralniaka giganta :/ Ostatnio zdarzyła się nawet sytuacja że całowałam się z kolegą na łóżku, później poszliśmy razem spać. (nie doszło do seksu jak coś) Ale jak wiadomo akademik wie swoje. Ja nigdy że tak powiem nie zaczynam do nikogo "zarywać". Sami przychodzą, a później wychodzą właśnie takie sytuacje,a ja nie potrafię powiedzieć nie. Przechodząc do sedna sprawy, czuję się jak łatwa puszczalska dziewczyna. Większość mi mówi że powinnam się teraz bawić, bo to mój najlepszy czas żeby się wyszaleć. A ja później okropnie się boję "co powiedzą inni" Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Tylko proszę o normalne szczere wypowiedzi.

Gość gość
Moim zdaniem możesz być brana za "łatwą" ta fama się rozejdzie i każdy będzie próbował cię "przelecieć" i bardziej powinnaś martwić się ciążą/chorobami wenerycznymi niż tym co inni o tobie pomyślą

Gość gość
No tyle że tak się składa że jeszcze nigdy nie uprawiałam seksu...

Gość gość
Studia są po to żeby tego wszystkiego spróbować, dobrze że chcesz się wyszaleć i poznać jak smakują faceci potem będzie Ci łatwiej wybrać tego właściwego. To normalne że tak się czujesz, ludzie zawsze będą gadać, a tak naprawdę mają w to w d***e co Ty robisz. To Twoje życie i przeżyj je tak jak Ty tego chcesz. Baw się i uważaj na choroby. Powodzenia

Gość gość
@ wczoraj to najwyższy czas zacząć ! :)