Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detrated

auto ankieta

Polecane posty

Gość detrated

1. Czy uprawiałaś seks w samochodzie? 2. czy uprawiałaś seks na masce samochodu? 3. Czy uprawiałaś seks na parkingu pod supermarketem? 4. Jak nakręcasz faceta w czasie wspólnej jazdy? 5.Czy kładziesz nogi na kokpit? 6. Czy całujesz go namiętnie podczas jazdy 7. Czy robisz mu dobrze podczas jazdy? 8. Oral w czasie jazdy? 9. Czy wykładasz sobie nogi na niego podczas jazdy? 10. Czy całował Ci stopy podczas jazdy?

Gość gość
serio to większość z tych rzeczy robiłam poza 3 i 10, ale gdyby partner miał taką fantazję to czemu nie.

Gość gość
serio zrobiłabyś 3 i 10?

Gość gość
do autorki: w jakim celu ci ta ankieta? zboczek? :P co za prymitywy tu siedzą :P

Gość gość
w celu poznania waszych zachowań.

Gość gość
poznaj swoje, to w zupełności wystarczy :P zajmij się sobą, i nie porównuj czyichś zachowań ze swoim bo to klasyfikuje cię jako chorą psychicznie, dziunia :P

Gość gość
nie rozumiem Twojej wypowiedzi, ale myślę, że nikt nie rozumie.

Gość gość
ja nie pisałam, że wszystkie te rzeczy robiłam, chociaż wiele tak.

Gość gość
a kogo to obchodzi? kogo obchodzi, kto i w jakich konfiguracjach pie/prz/ył się w aucie i poza nim? to tylko czynność i rzadko powiązana z uczuciem. przejdź do działu ERO, tam będziesz gwiazdą :P

Gość gość
jakbyś czytała uważnie, to byś zobaczyła, że nie chodzi tu o pieprzenie się w aucie, jak to elegancko ujęłaś.

Gość gość
jestem mężczyzną. nie obchodzi mnie gdzie kto się piep/rzy. jesteś kobietą, z którą żaden przyzwoity mężczyzna nie chciałby mieć do czynienia. założyłaś temat na forum uczuciowym. z uczuciem on nie ma, jak pisałem nic do czynienia. przejdź więc do odpowiedniego działu, czyli ERO i tam będziesz miała wiele podobnych sobie. - Jerzy

Gość gość
11:57: shut up & f**k off