Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alf był gejem i miał samca zamiast samicy

Polecane posty

Gość gość

Krzysio chwalił się od dawna, że jest samcem Alfa ale Wy nie skojarzyliście o co w tym wszystkim naprawde chodzi :-P To pedały. :classic_cool:

Gość gość
I sprawa się rypła :-P

Gość gość
Taki jest nasz Krzysiu 8widmo8

Gość gość
8Widmo8 dziś Tylko ja bylem ostatnio w kontakcie z S.W. i jeszcze jakas kobieta (nicku nie podam) S.W. ujawnila kiedys na forum na co cierpi. Zawartosci poczty nie bede wklejal, napisze tylko ze ostatnie moje rozmowy z S.W. to bylo utrzymywanie Jej na duchu, bo lekarze dawali Jej niewiele czasu i byla tego swiadoma. Jakis czas temu zerwala ze mna kontakt, ale na drugi dzien wrocila. Mnie ta sytuacja przerastala momentami, bo oboje wiedzielismy co sie stanie. Ale staralem sie trzymac cisnienie i na forum nic nie dalem po sobie poznac dopoki jakas Jej przyjaciolka zakomunikowala co sie stalo. Na Weekendzie jeszcze zlozylismy sobie zyczenia urodzinowe (w moim przypadku przedwczesne)Pozniej wymiana rozmow, ale widzialem ze jest coraz gorzej z Jej stanem zdrowia. Plataly Jej sie litery, wyrazy i na dniach nastapila cisza z Jej strony. Obecnie jakiekolwiek proby kontaktu z S.W. koncza sie komunikatem "usluga niedostepna" jezeli chodzi o telefon, a email milczy z Jej strony jednak nie "odbija" wiadomosci. Po tym wszystkim nie sadze aby to byl zart. Przyjaznilismy sie i ufalismy sobie. To tyle co uznalem, ze moge napisac w tej sytuacji.

Gość gość
ułom intelektualny przecwelony matuszmatu twierdzi, że ma jedną karte i tłumaczy sie jak złodziej przyłapany w barze mlecznym. Przypisuje komuś choroby psychiczne nie znając w ogóle danej osoby. Podjudzanie z jego strony już przemilcze łaskawie jak i to, że nie potrafi zająć sie własnym życiem i błaga o atencje jak kundel. Bronią go istoty które wyzywają ludzi od kalek i wymagają logowania a same nie logują sie. No comment, bo chyba nikt samodzielnie myślący nie ma już wątpliwości jakim odadem jest cieć 0325 i jego klika pozbawiona moralności. smiech.gif Obnażanie hipokryzji ciąg dalszy. Otóż samansraka oskarżyła o coś kogoś według swojego widzimisie i dla kaprysu. Na wszelkie próby rozmowy wyjaśniające daną sytuacje udała głupią gimbuske nie potrafiącą podać nawet motywu czyjegoś działania. Ale wiekszość udaje, że nie widzi scen powyżej. Oberwała słusznie i należy dodać że jest zakłamaną suką i dnem moralnym czytając jej wypociny w oparach kutаsów, ciр, spermy, szamba. Warto też dodać, że nawet zawodowe prostytutki są mniej rozwiązłe niż samasraka. Jako kropke nad "i" zauważmy głosy z oddali które domagają sie blokowania niewygodnych anonimów na forum o kupie które jest nośnikiem łamania prawa. Cóż ta biedna mоdkа może, skoro nawet nie potrafi zblokować kogoś po email, albo pluginami, a bramki priwoxy które mоdziа blokuje wyrastają jak grzyby po deszczu. hahahahaha I co mi zrobicie ? smiech.gif A teraz w pocie czoła komentujcie każde moje słowo. hue hue hue bo prawda was boli.