Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak sobie z tym poradzić

Polecane posty

Gość gość
On raczej tak kombinuje bo chce zerwać całkowicie waszą znajomość

Gość gość
O rany ,co za głupoty ,nigdzie nie ma tak ,że przez półtora roku nie ma urlopu a w Niemczech zwłaszcza .Mieszkam w Niemczech to trochę wiem.Będzie miał każdy weekend wolny i w Niemczech np.przed Bożym narodzeniem piątek jest wolny więc w soboty ludzie mają zazwyczaj też wolne i nikt nie będzie tego zmieniał dla jakiejś firmy z Polski.Jest też pełno innych dni wolnych i obowiązkowo urlop. Ani Polska ani Niemcy nie leżą w Afryce ,panują tu cywilizowane warunki pracy .Twój facet wyraźnie szuka pretekstu do zerwania.

Gość gość
wczoraj Haha ale łykasz kłamstwa. Ty masz do czynienia z oszustem. Lepiej ty od niego uciekaj

Gość gość
Sa takie kontrakty bo koledzy meza jezdza. ppdpisuja na rok lub 1,5 roku i nie moga przerwac bo kasa przepadnie. Nie dostali wolnego nawet w swieta tylko teraz w styczniu tydzien wolnego i pojechali z powrotem do Niemiec pracowac. Nie pytajcie mnie jaka to praca ale koledzy meza tak jezdza. skonczy sie im kontrakt to siedza w PL pol roku i znowu jada ale tak jak mowie wiekszych szczrgulow nie znam co to za firma itd

Gość gość
dziwne, że ludzie się na taką robotę załapują