Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zacząć od nowa, jak ruszyć z miejsca

Polecane posty

Gość gość

No właśnie jak? kiedy wszystko wydaje się bez sensu. Nie ma się żadnego punktu zaczepienia. Nie wiele w życiu osiągnęłam, mam pracę od kilku lat ale chce ją zmienić, bo nie mam szans na żaden awans jest mało płatna, problem w tym że nie wiem co chciałabym robić . Wynajmuje obskurny pokój bo nie stać mnie na nic innego, z facetami nigdy się nie układa teraz jestem nieszczęśliwie zakochana w facecie który widzi we mnie tylko obiekt seksualny. Chce się stąd wyrwać ale jak, wszystko wydaje się taką czarną dziurą, może gdzieś wyjechać ale gdzie? Ludzie mają jakąś intuicje odnośnie przyszłości, gdzieś ich ciągnie wiedzą gdzie chcą pójść dalej a u mnie niczego takiego nie ma, ciężkie to wszystko. W dodatku nie mam kasy zarabiam tyle żeby starczało na rachunki i jedzenie, nawet jak chciałabym coś zmienić to jestem uziemiona ze względu na kasę. Czy ktoś może był w podobnej sytuacji, jak z tego wyjść?

Gość gość
Masz rodzinke w Ameryce Niemczech i Anglii mają znajomosci z władzami miasta czemu nikt z rodziny ci nie pomoże ? ? To nie fair . Jak ci nie pomogą to odetnij sie od tych pasozytów

Gość gość
Zerwij kontakt z rodziną.