Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkładka domaciczna Niemcy.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcę na dniach zrobić termin u ginekologa i wyciagnac wkładkę. Czy w Niemczech trzeba za wyciągnięcie płacić? Pkt wyciagnieciu wkładki chcemy starać się z mężem o dziecko. Czy to prawda że trzeba odczekać około 2 miesięcy po wyciągnięciu? Dziękuję za informację

Gość gość
Za kazda wizyte trzeba placic i za to co zostalo zrobione. Dowiesz sie od lekarza bo to zalezy od rodzaju wkladki.

Gość gość
Hmm. Moja znajoma ma tutaj ginekologa i nie płaci za wizytę

Gość gość
jeśli masz ubezpieczenie gesetzliche, to nie płacisz. Jak jesteś na Gewerbie, to oczywiście prywatnie płacisz, a czy kasa zwraca, to zależy jak się ubezpieczyłaś. Bo czasem jest że do jakiejś sumy nie zwracają.

Gość gość
Super sprawa lecz często kest po nich choroba beztlenowce ktora tak szybko nie wyleczysz. Ale może jej nie złapiesz ale.mozma przy badani czy zakladani zlapac jakies zakażenie. A tak wogole to chyba reklama lecz mozna miec problemy zdrowotne po wszelakich antykoncepcjach. Tylko guma i kalendarzyk tak doradził nam gin podczas jednego z badań nam bo mam Prawo do obecności męża a że się go nie wstydzę bo jestem cywilizowana to jest przy każdym nadaniu cipki. Maz wspierał porody planowanych owocow miłości. Wiem że tępe wstydza sie meza a calkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota!