Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumnorix

Czy warto wchodzić w bliskie relacje z taką kobietą...?

Polecane posty

Gość Dumnorix

Poznałem bardzo fajną dziewczynę na takim portalu jak SU. I to jest główny roblem, bo czuję, że nawiązała się między nami pewna nić porozumienia,i więź, kiedy się posypałem i jej opowiedziałem o paru swoich poważnych problemach. Za każdym razem daje mi do zrozumienia, że się martwi moją sytuacją i chciałaby mi pomóc, ale na odległość nie może. Więc jedynym problemem jest okoliczność, a właściwie portal, na którym sie spotkaliśmy...

Gość gość
No ja tego nie mogę normalnie pojąć, co kieruje facetami że potrafią się zwierzac dziwce???? Słyszałam takie historie, że facet idzie do burdelu płaci, a nie uprawia wcale seksu, tylko idzie się wygadać. Czy to głupota, brak instynktu samozachowawczego?? Rozumiem że niektórzy ludzie są samotni, ale żeby do takich rozmów wybrać dziwke, która każdego samca ma w d***e, udaje mila żeby ciągnąć kasę. Czy faceci są aż tak naiwni?

15:03 - Po primo to nie jest d****** tylko kobieta uczciwie pracująca w tygodniu, tam spędzająca weekendy. Po secundo, ode mnie za zwierzanie się kasy nie ciągnie i nawet zasugerowala mi, że chciałaby się ze mną spotkać w realu. Po tertio, w czym ty niby jesteś lepsza od takiej d****** jeśli chodzi o zwierzanie się? Jeśli wolą zwierzać się dziwce, niż tobie, widać to zwierzanie się jest wtedy bardziej skuteczne...

Gość gość
Zwierzac jest się dobrze komuś, do kogo można mieć zaufanie. Jeśli masz zaufanie do d***** (tak, tak inaczej nie można nazwać panny ze SU :) ) to tylko można ci współczuć. Takie panienki mają potem niezłą beke, z tych wylewnych klientów.

Gość gość
To część ich strategii żeby klient się przywiazal i częściej geściej przychodził. Żal mi facetów ktorzy się dają na to nabrać bo muszą być bardzo samotni. I naiwni.

Ona beki ze mnie nie ma, bo zrobiłem jej mały test na szczerość. Ona mi też się trochę zwierza, nie gubi się w zeznaniach. Do tego angażuje się w doradztwo mi i ostatnio np naciskała na mnie, żebym odciął się od swojej rodziny... Poza tym pierwsza inicjuje to moje zwoerzanie się ciągnąc mnie za język. Po prostu wścieku d**y dostajesz, bo czujesz, że spada twoja wartość na rynku...

Gość gość
"statnio np naciskała na mnie, żebym odciął się od swojej rodziny..." Chcesz być z kobietą. która chce cię skłócić z twoją rodziną?

Gość gość
Moja wartość nie spada, bo nie jestem towarem :) A ty naiwny jesteś i tyle :)

Gość gość
Jesteś glupiuitkim facecikiem. Jedli myślisz że twoja wartość rośnie bo bzykasz jakąś przechodzona przez byle fiuta dziwke to współczuję wartości.

Gość Dumnorix
16:48 - Jaka wartość? Moją motywacją jest mój komfort, nie moja wartość

16:45 - Towarem nie jesteś, ale w pewnym sensie usługodawcą owszem. I pewnie kalkulujesz w tym twoim małym łebku, że dzięki wspomnianym przez przez ciebie d******* nie jeden frajer zapłaci 150 zł/h, zamiast przepisać ci majątek:D

Gość gość
warto. zawsze to jakieś nowe doświadczenie. a zazdrosnych babiszonów powyżej nie słuchaj, bo żal im d**e ściska

Gość gość
powinienes szukac dziewicy. rzebyś tego potem nie żałowal

Gość gość
Problemem nie jest miejsce gdzie poznaliscie sie, ale zastanow sie nad tym czy moglbys byc z kobieta, ktora wykonuje taki zawod tzn. sypia z innymi mezczyznami za pieniadze.

Gość gość
gość 2018.01.18 Nie ma jak to swiadomosc , ze mezczyzni bardziej szanuja d***** niz przecietne kobiety. No coz same do tego doprowadzilyscie.

Gość gość
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony dobrze że znalazłeś osobę której możesz się wygadać, z drugiej rzeczywiście istnieje ryzyko o którym ktoś wyżej wspomniał że to tylko sposób na przywiązanie Cię jako klienta. Najlepszym wyjściem byłoby chyba jak najszybsze przeniesienie relacji poza internet, nie widzę innego sposobu żeby sprawdzić szczerość intencji drugiej strony

Gość gość
Naiwne debile. Idioci. Naprawdę trzeba być kretynem żeby wierzyć w pretty woman haha.