Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drżenie oka

Polecane posty

Gość gość

Cały dzień drży mi powieka, co zrobić by to nieprzyjemne uczucie minęło? Nie chce wydlubywac oka.

Gość gość
Niedobór magnezu, kup jakiś.

Gość gość
A może być czekolada? W sumie tyle ostatnio herbaty zlopię ze coś się mogło wypłukać.

Gość gość
To moze byc grypa azjatycka.

Gość gość
Wydlubanie oka to jedyne wyjscie, musisz to zrobić niestety

Gość gość
magnez albo potas, aspargin sobie kup

Gość gość
brak soli w oku na pewno

Gość gość
Ok, kupię ten lek, jeśli nie pomoże zostane bez oka, akurat drga to słabsze wiec zostanie drugie mocniejsze. Jak nie wiatrem to i solą w oczy.

Gość gość
biedak bez witamin

Gość gość
O niedobór magnezu juz dawno były podejrzenia, ale objawy pojawiły się znaczne teraz. Witaminy wypłukane a warzywa i owoce jem rzadko. Dobrze ze piwo tez ma pierwiastki. Zobaczę co będzie jutro, aspargin kupiony :]

Gość gość
moze ci jaka wpadla w oko?

Gość gość
:D jak mi jeden znajomy powiedzial , ze wpadlam komus w oko to sie slubem skonczylo , tak ze uwazaj .

Gość gość
mi też drży od wczoraj ;-) patrząc w lustro nawet to widze :-P kup sobie magne B6 bo najlepszy magnez dostępny w aptekach ;-) 3-4 tabletki dziennie i przejdzie

Gość gość
To moze byc cos powaznego. Wybierz sie do dermatologa.

Gość gość
Masz jakies nerwy lub stres ?

Gość gość
Chyba ma nerwy.

Gość gość
Brak magnezu.

Gość gość
U nas we wsi jak jednemu drzalo to mial epilepsje.

Gość gość
cukrzyca, sprawdź cukier może powodować zaburzenie metabolizmu jak brak magnezu, witaminy D3 wit B12

Gość gość
gUpie ludzie! to brak q***sa !

Gość gość
Oko ci skoko?

Gość gość
Mam ja nerwy i to od zawsze. Wredota wrodzona i pesymizm nabyty. Szarga mną na wszystkie strony. Juz prawie Magne B6 był kupiony ale jednak Aspargin wypróbuję. Dwa browce wypite w celu nawitaminienia i zobaczymy co będzie za kilka dni. Cukier tez warto sprawdzić, bo zawsze w normie ale przy górnej granicy ale póki co nie chce mi się badać.. Zaniedbanie, zaniedbanie.

Gość Oleczka 29
Dobrze zrobiłaś, że magne b6 nie kupiłaś. Ja go stosowałam niedawno i jedyne co mi dał to bóle żołądka.

Gość gość
Ze względu na to, iż obecnie każdy bank może nam zaproponować założenie rachunku, wcale nie jest łatwo zdecydować się na jedną z tych ofert. W takiej sytuacji mogą nam być niezwykle użyteczne wszelkiego rodzaju opinie, dzięki jakim będziemy mogli szybko zapoznać się z poszczególnymi produktami instytucji finansowych w takim właśnie zakresie. Jedną z możliwości, jaka nas prawdopodobnie zainteresuje, będzie Nest Konto, rachunek proponowany przez Nest Bank (dawny Smart Bank). Opłaty za konto Nest opłaty konto smartBędzie to zrozumiałe chociażby ze względu na to, że tutaj możemy korzystać z takiego konta bez martwienia się o to, czy będziemy mieć środki na opłacanie rachunku. Nie musimy się w ogóle nimi przejmować, gdyż ich najzwyczajniej w świecie nie będzie, więc nie zapłacimy ani za prowadzenie konta, ani za wydanie karty, ani za użytkowanie jej. Niezwykle atrakcyjnie prezentują się tutaj przelewy zewnętrzne, o czym również mogą nas poinformować różnego rodzaju opinie użytkowników sieci, w tym sami klienci banku. Otóż nic za nie nie zapłacimy, niezależnie od tego, ile byśmy ich nie wykonali w ciągu miesiąca. Jeśli zaś chodzi o wypłaty z bankomatów to bank oferuje posiadaczom Nest Konta, nie tylko darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce, ale także na całym świecie. Korzystając zaś przez Internet z usługi polecenia zapłaty, poniesiemy koszt w wysokośc***ięciu złotych. Taką samą opłatę będziemy musieli ponieść, kiedy zechcemy wykonać przelew krajowy, przelew zagraniczny, jak również drugi przelew wewnętrzny i kolejny (pierwszy jest bezpłatny). Jednak pomimo tych kilku niedogodności, opinie są dość pozytywne, co z całą pewnością będzie się odnosić również do atrakcji związanych z prowadzeniem tego rachunku. Co jeszcze daje konto Nest? smart kontoJeśli chcemy bowiem prowadzić zarazem konto w banku i oszczędzać, przekonamy się, że Nest Konto nam w tym pomoże. Tutaj możemy liczyć na oprocentowanie rzędu 2,25 procent na koncie oszczędnościowym Nest Oszczędności. Jest to bardzo dobra oferta, biorąc pod uwagę to, że teraz żaden inny bank nie zaoferuje w zasadzie więcej. W dodatku nie ma też żadnych kwot minimalnych, jakie można oprocentować, co z całą pewnością jest ogromną zaletą, gdyż każdy może dzięki temu co nieco zaoszczędzić. To, co jeszcze wyróżnia tę ofertę spośród innych, to sposób, w jaki można założyć konto. Przeważnie możliwość otworzenia rachunku przez Internet jest już standardem, jednak niewiele jest takich instytucji, jakie oferują założenie konta za pośrednictwem mobilnej aplikacji, a taką opcję znajdziemy właśnie w banku NEST. Poniżej link do wniosku online o założenie konta http://e-m2m.pl/5832f062967e3

Gość gość
Piwo to ci ten magnez właśnie wyplukuje ,z resztą jak każdy alkohol .

Gość gość
I szare komórki też.