Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_2018

Kocham 13 lat starszą kobietę

Polecane posty

Gość gość_2018

Nie mogę się wyleczyć z tego uczucia, nie było między nami nic, poza platonicznym uczuciem. Jakiś czas już się nie widzieliśmy i w zasadzie to nie czuje by moje uczucie osłabło. Gdybym ją zobaczył to wszystko by wróciło ze zdwojoną siłą, natomiast nie mieliśmy okazji w ostatnim czasie i w sumie to się trochę pokłócililismy. Nie wiem czy ona mnie traktowala poważnie bo w między czasie był ktoś jeszcze. Nie wiem jak to wznowić wyczuwam że to ma szanse jeszcze się udać. Macie jakieś pomysły? Mam 25 lat gdyby ktoś pytał.

Gość gość
perwersja!

Gość gość
A co w niej takiego jest? Bardzo mnie to interesuje. Jak chcesz mieć dziecko to z nią jest coraz mniej czasu.

Gość gość
chcenie dziecka to hormony, chlopak pisze o uczuciach zwierzaku ty wyzej

Gość gość_2018
Na dzieciach mi nigdy nie zależało. Mogą być ale nie muszą. Co w niej jest.. nie wiem jakaś energia mnie do niej ciągnęła od zawsze. Jest też elegancka, zadbana, inteligentna, zabawna i taka prawdziwa kobieta z niej.

Gość gość
A ja mam problem dokładnie odwrotny - kocham faceta o 13 lat młodszego. Ja 36 lat, on 23. I wciąż nie wiem, czy w to wejść, czy to może się udać...

Gość gość
Macron tez kocha 25 starsza

Gość gość
Ona wie co do niej czujesz?po prostu zadzwon do niej i z nia szczerze porozmawiaj.

Gość gość_2018
Może się tylko domyślać, na szczere wyznanie sie nie zdobyłem i od niej też nic nie usłyszałem poza pewnymi sygnałami to nie było tematu tak naprawdę. Chyba ta różnica wieku była tym tabu dla nas obojga.

Gość gość
związek z taka kobietą wymaga pewności wyboru, odwagi i siły wewnętrznej, bo łatwo nie będzie, otoczenie nie odpuści, jeżeli masz to w sobie to nie poddawaj się, jeżeli nie to odpuść.

Gość gość
Ja kocham chlopaka 13lat mlodszego on ma 25 ja 38,jestesmy pokloceni,nie widzialam go ze 2 miesiace,tesknie bardzo ale nie odezwe sie bo mnie bardzo skrzywdzil.

Gość gość_2018
Takimi tematami co ludzie powiedzą ja się w ogóle nie przejmuje. Bardziej mam na uwadze jej zdanie, którego tak naprawdę nie znam.

Gość gość
nie poddawaj się i żyj swoje życie a nie innych, oni maja swoje i nic im do twego i twoich wyborów

Gość gość
o 13 lat starsza może zwyczajnie się bać związku z tobą, bo jesteś za młody, nie chce cie skrzywdzić, chyba że to jaka lafirynda, taka to by przeleciała młode ciacho od razu, nawet nie zauważyłbyś jak szybko ;)

Gość gość
18.58 nie tobie oceniać ani ją ani jego, masz swoją 3 lata starszą narzeczoną i na niej sie skup:P

Gość gość_2018
Moim zdaniem jej sympatia była szczera bo tego nie można udawać. To porządna osoba z zasadami.

Gość gość
u mnie w pracy jest taka koleżanka fakt autentyczny ma męża chyba 14lat młodszego ale todziwny układ ona pracuje on maniby prace aleraz jest raz jej nie ma wszytskona jej głowie wychowaniesyna doprzedszkola woziona wszystkoona jakjej powiedziałam zejest wykorzytywana byłazdzowiona takjest w niegozapatrzona aleonchyba na niejnieco żeruje pozdro

Gość gość
19.00 c.d. Jakubku skup się na swojej narzeczonej a nie interesujesz się inną, narzeczona i tak już jest zazdrosna i sfrustrowana, ze ją zdradzasz:P

Gość gość
pozatymTobie sie odwidzi bo wiadomo wszyscy sie starzejemy bedziesz szukał nawet nie młodzej ale chociaz równolatki ikicha tastrasza zostawisz pomyslokims z twojegorocznika

Gość gość_2018
Nie, nie będę szukał. Bo w każdej kobiecie szukam jej, nie na odwrót.

Gość gość
dziś a ty co alfa i omega jestes ze wiesz kto kogo zostawi?a moze to ona go dla mlodszego zostawi

Gość gość
dziś Nie masz odwagi powiedziec jej co czujesz?Wychodzi twoj wiek,jestes niedojrzaly

Gość gość_2018
Bać to się bałem kiedyś, teraz bym tego tak nie nazwał. Nie mam pomysłu jak wznowić kontakt.

Gość gość
dziś Kto zerwal kontakt?

Gość gość
Młodszy. Prędzej czy później będzie szukał rownolatki to naturalna kolej rzeczy

Gość gość
Kto się decyduje na taki związek jest tego świadomy, że może nie trwać długo, ale czy ktokolwiek jest pewny ile będzie trwał jego związek? Ile par rozstaje się pomimo zgodności lub niewielkiej różnicy wieku, zgodności wyznania, środowiska lub znajomych? Przecież większość związków w Polsce tworzą katolicy, mniej więcej w tym samym wieku, którzy poznali sie na studiach czy w pracy, a ile jest rozwodów? Dlaczego więc?

Gość gość_2018
19:25 Nie było takiego jasnego komunikatu, że zrywamy kontakt, po prostu to tak wyszło w wyniku oewnych zachowan. Oboje unieśliśmy sie dumą, nie wiem jak to u niej było.