Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_2018

Kocham 13 lat starszą kobietę

Polecane posty

Gość gość_2018
Jesteśmy do siebie podobni jeśli o to chodzi. Zgodność charakterów na wysokim poziomie.

Gość gość
w takim razie warto sprobowac:)

Gość gość
dziś No to na co czekasz? zadzwon,przepros,wyznaj co czujesz i moze z tego cos bedzie.Daj znac jak poszlo.

Gość gość
własnie!

Gość gość
Gerontofil.

Gość gość
mi sie mlodsi podobaja

Gość gość
Pedofilka.

Gość gość
Trzymaj się jej to może staniesz się polskim Macronem. Wszyscy na tym wygramy

Gość gość
Taa, bo od razu od tego, że poleci na starą babę to stanie się Macronem. Zresztą ten jego "związek" jest chory.

Gość gość
Ja kocham 13 lat młodszego faceta. Mam 32 :) Nie patrzcie na to co ludzie gadają bo oni zawsze gadać będą , ale gadają tylko ci którzy nie zaznali szczęścia!!!

Gość gość
Ja mam 14 lat starszego męża. I co mogę stwierdzić: chory związek, zero normalnego życia, a tylko patologia psychologiczna!

Gość gość
gość 7.12 - jesteście razem?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co teraz zrobic, co ona myśli , co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gośćgrzegorz32
Tez ale nic z tego nie bedzie chociaz oboje nie mamy zadnych obowiazkan a w postaci dzieci czy malzonkow Sa inne problemy, na ktore nie w tym swiecie juz rozwiazania (choroby i inne klopoty )

Gość gość
`gość 7.12 - jesteście razem? ` Nie jesteśmy razem jeszcze, ale mam niecny plan ;) Zawsze chciałam mieć młodego faceta. Wiecie, kiedyś powiedziałam o tym rodzinie, że kręcą mnie tylko młodzi, to zaczęli się nabijać i do dziś drwią. Nawet pojawiły się hasła typu zboczona, pedofilka... I wiecie gdzie ja to mam? Tym bardziej, że drwią akurat tylko ci, którzy nie utrzymali żadnego związku. I nikogo nie mogą znaleźć na stałe. A ja chcę poczuć to co kiedyś. Młodzieńcze szaleństwo, wygłupy, masa pomysłów, jakieś ryzyko, zabawa. A ze starym facetem, no sorry, ale czeka mnie tylko gazetka i kapcie :O Nuda. To nie dla mnie. Poza tym starzy faceci zachowują się jakby kij od miotły im w d***e siedział.

Gość gość
I jest jeszcze coś. Coś istotnego. Ważnego dla mnie. Młodzi najczęściej nie są jeszcze skrzywdzeni przez życie, przez kobiety i nieudane związki. Starsi mają za sobą bagaż doświadczeń i niestety ciągną go za sobą, zamiast się pozbyć balastu i tego wszystkiego, co ich blokuje.

Gość gość
To jest dokładnie to co zauważyłam. Ludzie niosą przez życie cały balast doświadczeń a zwłaszcza tych złych. Po czasie przygniata to ich i ogranicza dlatego często mówi sie, ze im starsza osoba to bardziej wymagająca, cyniczna i interesowna.

Gość gość
dziś ja mam mlodszego o 13 lat narzeczonego i nie zamienilabym go na zadnego innego.Tez polecam zwiazki z mlodszymi mezczyznami.

Gość gość
Chore stereotypy siedzą w głowach ludzi, że kobieta musi być młodsza. A właśnie fajnie jest na odwrót! A w łóżku - temperament wieku zgadza się wtedy idealnie i jest bosko.

Gość gość
Ale ty tu słodzisz..tym młodszym raczej wolą starszych bo starszy jest stanowczy a młody to tylko na kovhanka sie nadaje ale fajni som oni ..:))

Gość gość
Tak, następny stereotyp to, ze starszy jest stanowczy. Jak ktoś jest kretynem od urodzenia z wiekiem nie zmądrzeje. Jak ktoś lubi zmieniać laski i nie ma ochoty na stały związek to nawet mając 50 lat będzie skakał z kwiatka na kwiatek.

Gość gość
dziś mialam rownolatka ktory by tylko imprezowal nie chcial sie ustatkowac,nie pracowal,obiecywal,zwodzil i tym sposobem 4 lata z nim zmarnowalam.Teraz mam mlodszego o 13 lat narzeczonego,pracuje,jest bardzo dojrzaly i odpowiedzialny,dopiero przy nim czuje sie jak prawdziwa kobieta.To on mnie namawia na szybki slub i dziecko.Takze wiek o niczym nie swiadczy,waze co ma sie w glowie.

Gość gość
Tez straciłam 5 lat związku z facetem w moim wieku, który nie mógł sie zdecydować. Do dziś jest sam bo nadal brak mu odwagi aby wejść w poważny związek. Od 4 lat mieszkam z dużo młodszym i jakoś on nie bal sie podjąć tego kroku. Jest pracowity, nie łazi z koleżankami na piwo jak ex.

Gość gość
Gdzie wy niby chcecie znaleźć młodego chłopaka, który chciałby starą babę? 99 procent facetów tylko się roześmieje. Pozostały procent to desperaci, biorą co się da, nawet stare baby:)

Gość gość
A dlaczego młoda laska ma chcieć stare, pomarszczone jaja? To działa mój drogi w obie strony?

Gość gość
Może nawet sobie i chcieć, ale nikt nie chce starej baby, taka może sobie co najwyżej pomarzyć.

Gość gość
Uu, akurat wiele młodych lasek chce starszego faceta, tak to już jest. Wcale to nie działa w obie strony, sama pewnie o tym dobrze wiesz.

Gość gość
00:54 szukaja sponsora , opiekuna , widza kase , wygodne zycie , maja cos z deklem i psychika i pozostale 10% to uczucie .

Gość gość
I wczesniej czy pozniej zdradza z mlodszym lub swoim rownolatkiem .