Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wzmocnić paznokcie po hybrydach?

Polecane posty

Gość gość

Od czerwca robię co 2 tygodnie paznokcie hybrydowe i bardzo przez to mi się zniszczyły. Jak je wzmocnić?

Gość gość
musisz poczekac az cala plytka ci odrosnie od nowa. za ten czas maluj utwardzaczem.

Gość gość
Bzdura. Dobrze zrobiona hybryda nie niszczy paznokci. Coś musiałas robić nie tak. Albo może źle ściągalas albo za mocno pilowalas płytkę. Teraz to już musztarda po obiedzie płytki się nie da zregenerować. Muszą dorosnąć.

Gość gość
Po pierwsze - doucz się. Nie mówię tego złośliwie, ale koleżanka wyżej ma rację, dobrze zrobiona i ściągnięta hybryda nie powinna niszczyć paznokci. Poświęć na to więcej czasu, warto. Poza tym możesz podpytać w gabinecie o manicure tytanowy Revi: https://web.facebook.com/ReviMetodaTytanowa/ Ta metoda odżywia i wzmacnia płytkę, a dodatkowo możesz cieszyć się z pięknej stylizacji :)

Gość gość
dziewczyny, ja musiałam czekać aż sama płytka mi zrośnie, żadne specyfiki nie działały, poza tym wiele produktów zabrania się stosować po hybrydzie.

Gość matyldakoss
Wypróbujcie sobie odżywke odbudowującą z eveline Revitallum, u mnie bardzo dobrze się sprawdziła, także mogę ja polecić. Paznokcie są mocniejsze, nie łamią się, ani nie rozdwajają się.