Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwotoczne miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy macie jakieś naturalne sposoby na krwotoczne miesiączki? zanim przejdę się do lekarza może coś mi doradzicie

Gość gość
doradzam lekarza tez tak miałam i nie chcę cię straszyć,ale...

Gość Cooliberek
Ja to samo ci napiszę co koleżanka Jak najszybciej do lekarza

Gość gość
czym to grozi? powiedzcie :(

Gość Cooliberek
Histerektomią

Gość Cooliberek
Jak masz często mięsiaczki? i jakie dlugie cykle

Gość gość
Mam podobny problem, bolesne krwotoczne miesiaczki. Zwykle cykl 28 dni, okres 5 dni, ale czesto krwawienie srodcykliczne, a ostatni okres 10 dni przed terminem i wydluzyl sie do 7 dni

Gość Cooliberek
To u ciebie jeszcze nie jest źle Ja mialam prawdę powiedziawszy tylko tydzień przerwy miedzy miesiaczkami a one trwaly nawet do 7 dni i bardzo obfite były. Powiem ze w tym czasie miałam bardzo niską hemoglobinę spadala mi coraz bardziej. Ja mialam mięsniaki macicy ale takie nietypowe , nie potrafię wam tego wytlumaczyć i od 10 lat jestem po Histerektomii

Gość gość
Cykle wahają mi się od 21 do 45 dni czasami 30 dni i w jednym miesiącu straszny krwotok przez 6-7 dni a w drugim miesiącu taka skąpa ta miesiączka przez 5 dni

Gość gość
Powiem szczerze, ze ja nie mam takich problemów, ale tgo już trzeba iść do lekarza ginekologa z takimi rzeczami. Ja mam fajną ginekolog - Beatę Chołys Duszyńską, przyjmuje w Nowym Targu, myślę, ze ona na pewno by pomogła.

Gość gość
Pij niepokalanek :) Reguluje on pracę hormonów. W trakcie miesiączki możesz też zażywać witaminę C. Aczkolwiek pomyśl jednak o wizycie u dobrego gina.

Gość Cleo1976
Na nadmierne krwawienia powinna pomóc witamina K.Ale ona także jest tylko na receptę.Poza tym przedłużające się, bardzo obfite miesiączki, mogą być sygnałem poważniejszych problemów zdrowotnych-lub do nich prowadzić (anemia).A zatem wybierz się do lekarza.