Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie z kim śpicie?

Polecane posty

Gość gość

Mamusie z kim śpicie: z mężem, z dzieckiem/dziećmi czy wszyscy razem? Są sądzicie o co-sleepingu? Bo powiem szczerze, że próbowaliśmy spać z mężem i córunią 14 miesięczną razem ale się nie wysypiamy spaliśmy razem od kąd malutka wróciła ze szpitala. I teraz nie wiem czy mamy się dalej męczyć razem czy lepiej spać samej z córką?

Gość gość
Ja sypiam czasem z kochankiem a czasem z sąsiadem. Zależy który się nawinie

Gość gość
Z synem.

Gość gość
Z mężem:-)

Gość gość
Tu atorka, większość śpi jednak z dzieckiem i ja też rozważam taka opcję.

Gość gość
Jaka wiekszosc? 2 idiotki raptem . Ja spie jak normalna dorosla zamezna kobieta Z MEZEM

Gość gość
We trojke i jest bardzo milo :)

Gość gość
Kurwa błędy w pisowni wyzeraja dziury w oczach. Ja się zastanawiam jak taka marka dziecko wychowuje sama będąc totalna ignorantka. Masakra.

Gość gość
Ja śpię niestety z mężem:( Wolałabym z tatusiem mojej córeczki ale nie mam wyjścia:(

Gość gość
Ja sypiam tylko z córeczką jakoś nie mogę się przemóc do spania z mężem jego potrzeby się teraz nie liczą najwazniejsza jest córeczka a dopiero potem my a ona lubi spać z mamusią i przytula się do cycusia

Gość gość
Śpimy wszyscy razem.mamy wielkie sypialniane łóżko i się miescimy ja,mąż i dwoje małych dzieci.

Gość gość
Śpię z mężem. Dzieci śpią w swoich pokojach.

Gość gość
Nie karmię piersią, mam już duże dzieci. Starszy ma prawie 3 lata, młodszy rok z kawałkiem. Dzieci spały ze mną może dwa tygodnie po powrocie ze szpitala, potem musiałam się zacząć wysypiać, bo wracałam do pracy. Sypialnia należy do mnie i męża, nie ma w niej miejsca dla dzieci.

Gość gość
mamuniameleczki won stąd trollico bo jesteś już obrzydliwa z tym swoim cysianiem i wąchaniem cuchnących syr córki. Każdy widzi, ze trollujesz, ale robisz to tak nieudolnie, że nadaje się tylko na "madki na forach" czy coś w tym stylu więc idź sobie tam, może tam kogoś rozśmieszą twoje oklepane "madkowe" teksty.

Gość gość
Karmie wyłącznie piersią, dziecko śpi w swoim łóżeczku obok naszego :-)

Gość gość
jak to z kim? Z mężem, dziecko w swoim pokoju. Dziwne pytanie.

Gość gość
Z mężem. Dzieci w swoich pokojach.

Gość gość
gość dziś A co Ty tak odrazu od idiotek musisz wyzywać? Zły dzień masz czy co? Trochę kultury, do ludzi piszesz. Do sklepu wchodzisz i też do kasjerki zwracasz się idiotko?

Gość gość
Starszy syn 4 lata spi u siebie w pokoju, młodszy 2 miesiące śpi w swoim łóżeczku w naszym pokoju. Karmię piersią, starszego też karmiłam i też spał od początku w łóżeczku. :)

Gość gość
Obecnie z dzieckiem. Nie chce mi się wstawać po 10 razy na cycka. ;)

Gość gość
Z mężem, zawsze, ale i tak nad ranem dzieci przeważnie lądują u nas żeby się poprzytulać, i jeszcze trochę dosypiają. Kiedy karmilam piersią, miały łóżeczka w naszej sypialni, dwa kroki od nas, ale swoje własne. Wstawanie nie było wtedy problemem, zresztą szybko przesypiały noce.

Gość gość
Śpię z mężem. Synek w swoim pokoju. Jak był mały i karmiłam piersią to po karmieniu synek do swojego łóżeczka u siebie w pokoju, a ja do sypialni mojej i męża. Wszyscy wyspani.

Gość gość
A ja śpie z córką od kiedy wróciliśmy ż szpitala( rotawirus miała wtedy 4 tyg ) . Obecnie ma 5 miesięcy i dalej śpimy razem a narzeczony raz na jakiś czas śpi z nami a resztę nocy śpi w drugiej sypialni. Karmię w nocy piersią i to zazwyczaj 4 razy

Gość gość
Co to jest k***a "cycusianie" sie z dzieckiem?? :/ Ja pierd.... c Pedofilia

Gość gość
Z mezem. Dzieci czasami przychodza do nas nad ranem i jeszcze podsypiaja. Obydwoje karmione piersia do 8 miesiaca blizniaki .obecnie maja 4 latka nigdy nie spali z nami cala noc no chyba ze byli chorzy.

Gość gość
gość dziś "jakoś nie mogę się przemóc do spania z mężem jego potrzeby się teraz nie liczą" Właśnie dlatego, nie chcę mieć dzieci!!!!

Gość gość
Z córką ponad 2latka. Mąż śpi w drugim pokoju.

Gość gość
Naprawdę po porodzie co niektórym kobieta mózg się lasuje....jesteście tylko matkami.. Mąż śpi osobno...Tylko czekać aż znajdzie inna