Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam trzech mężów

Polecane posty

Gość gość

Jeden jest od gotowania i sprzątania, drugi od zajmowania się dziećmi, a trzeci przynosi pieniądze. Był jeszcze czwarty, ale tylko dla picu i z hukiem wyleciał na ulicę, żeby pozostali trzej wiedzieli, że jak coś zrobią nie tak, to wypad. Ale jak się dobrze zachowują, to w nagrodę dostają seks albo jeden dzień urlopu. Jeszcze żaden się nie skarżył, a wszystkie koleżanki mi zazdroszczą :D

Gość gość
Ja tymczasem przez cały dzień odpoczywam nad basenem, albo ćwiczę na siłowni, raz w tygodniu spędzam też cały dzień w salonie piękności.

Gość gość
Był tylko jeden kryzysowy moment - pewnego dnia zimą jeden był w pracy, drugi z dziećmi N kinderbalu, a trzeci był akurat na jednodniowym urlopie. I trzeba było narabac drewna do kominka. Musiałamzadzwonić po sąsiada i zostanie chyba moim czwartym mężem

Gość gość
Jeden ma na imię Harold, drugi Wang-Ze a trzeci Pierdzioszek.

Gość gość
z jednym się kocham waginalnie, drugiemu robię loda, czwartemu rimming:D

Gość gość
Dobre

Gość gość
Najgorxej jest ich wykarmic, jeden lubi jajecznice, drugi jest weganinem A trzeci ma uczulenie na keczup

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli,co czuje,czy przerwa Wam pomoże, napisz do mojej wróżki Sofii,jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl