Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to był dobry pomysł?

Polecane posty

Gość gość

Zostałam bez dachu nad głową cztery miesiące temu. Kolega załatwił mi po znajomości mieszkanie u jego znajomego z pracy. W ten sposób zostałam współlokatorką i ok. Ostatnio zauważyłam, że ten facet się nadmiernie mną interesuje. :o Nie wiem czy to był dobry pomysł, ale sytuacja była kryzysowa.

Gość gość
Może się dogadacie jak dorośli ludzie i nie będziesz mu musiała czynszu płacić ;-)

Gość gość
Było jeszcze kiedyś takie powiedzenie - gdy wchodzisz do mojej chaty to cnotę spisz na straty :-D

Gość gość
a czego ty sie spodziewalas ?

Gość gość
Czego się spodziewałam? Po prostu, że zamieszkam jako współlokatorka i tyle. Tak ogólnie.

Gość gość
To naiwnie myślałaś, że zdrowy samiec będzie tolerował na swoim terytorium samotną samicę w wieku rębnym :-)

Gość gość
Ten facet lekko mnie przeraża, bardzo specyficzna osobowość. Pierwsze wrażenie sprawia raczej takiego chłodnego, zdystansowanego i niezbyt przyjemnego. Taki dość zamknięty w sobie tak go odbieram. Ostatnio trochę coś próbuje zagadywać, jest całkiem miły i nawet się uśmiechnie. :o

Gość gość
Tylko, że to nie jest tak, że mieszkam sobie u niego o tak za darmo.

Gość gość
To jego terytorium, każda samica je zamieszkująca musi być gotowa na oddanie mu się :-D

Gość gość
No bez przesady. :o Znalazłam się w kryzysowej sytuacji to nie mogłam zbytnio wybrzydzać. Kolega przedstawił mi go jako wybitną postać to się zgodziłam i zaufałam mu trochę.

Gość gość
To że wybitny to nie znaczy, że jaja go nie mogą cisnąć na widok atrakcyjnej samicy w jego włościach :-D

Gość gość
a po ile macie lat ?

Gość gość
Niech zgadnę, ona przed 30tką, a on po 50tce? :-D

Gość gość
Ja mam 23 lata, a on ma 38 lat i to jest jakiś stary kawaler co mnie specjalnie nie dziwi ze względu na jego specyficzność. :o

Gość gość
Ostatnio próbował nawet mnie zainteresować tym czym on się zajmuje zawodowo. Opowiadał mi o różnych rzeczach o których ja nie mam kompletnie pojęcia, pokazywał mi różne rzeczy i opowiadał o jakimś tam projekcie. Ja tak tylko słucham przez grzeczność, ale nie znam się na tym.

Gość gość
Odejdź do innego mieszkania jeśli się boisz to nie jest normalna sytuacja może się okazać koleś jakimś psycholem, były takie przypadki.... :O

Gość gość
jeśli cię nachodzi bez twojej zgody to już podchodzi pod mobbing :o a po za tym to dziwne że ten stary dziad się interesuje młodszą . Szybko szukaj innego mieszkania najlepiej samemu, Masz jakiś przyjaciół. Bo to co CI zaproponował ten "kolega" to nie jest najlepsza opcja dla panny, bez chłopaka, trochę niebezpieczne. Na świecie dużo jest świrów. Lepiej pomyśl np. o kawalerce. Póki cię nie zacznie prześladować.

Gość gość
trudno zeby ci sie nie przyglądał jak mu sie po domu szwędasz. to ze mu płacisz to jeszcze nie jest powód zeby ci zaufać. możesz dac swoim ziomkom klucz zeby go stukneli w głowe i okradli. jakbym cie nie znał to bym w zyciu ne z toba nie zamieszkał nawet jakbyś płacił 2 tysie miesięcznie. ty bys zaufała bezdomnemu facetowi?

Gość gość
Jeśli to byłby jakiś student ok.. ale to stary dziad. Przynajmniej to co robi już jest dziwne. JA bym na twoim miejscu zwiał, podziekował temu koledze za ten "pomysł". Nie masz dachu nad głową. Ok. Ale ty będąc panną, bez chłopaka, mieszkając u dosyć starszego gościa, trochę dziwne. Po za tym on się zachowuje dwuznacznie, uwodzi Cię. W twojej okolicy na pewno sa jakieś tanie kawalerki. Jeśli masz pracę oczywiście. Przemyśl to. Byle szybko.

Gość gość
ludzie maja tajemnice hobby. do przepisania na ciebie mieszkania mozna go zmusiic jak sie ma znajopmego notariusza. gośc sie zgodził na cos na co wiekszośc by sie nie zgodziła a ty masz prertensje, że sie " dziwnie gapi"

Gość gość
Jeszcze zacznie się do Ciebie dobierać , o cholera.. ja to bym chyba w nocy nie spał :O

Gość gość
38 lat to nie jest starszy gościu. do emerytury ma jeszcze ponad połowe drogi.

Gość gość
Pewnie ma w głowie taki plan, aby pewnej nocy się do Ciebie zakraść do pokoju i pomacać sobie tam i ówdzie :D Bałabym się spać w takich warunkach, zamykaj lepiej pokój, albo porób jakieś hałaśliwe pułapki.... :D

Z tego co piszesz to nie widać, żeby się tobą nadmiernie interesował skoro zanudza cię swoimi projektami:D Może mysli, że cię tym zainteresuje albo nie ma z kim pogadać:P Mnie za to interesuje co to znaczy "kobieta w wieku rębnym", bo ktos wyzej użył takiego określenia, a ja się po raz pierwszy z tym spotykam.

Gość gość
gość dziś ludzie maja tajemnice hobby. do przepisania na ciebie mieszkania mozna go zmusiic jak sie ma znajopmego notariusza. gośc sie zgodził na cos na co wiekszośc by sie nie zgodziła a ty masz prertensje, że sie " dziwnie gapi" x Ona musi znaleźć nowe mieszkanie, najlepiej kawalerkę, i to w tempie ekspresowym, bo to juz wydaję się podejrzane co ten koleś robi. Ja bym zamieszkał jako współlokator ale tylko u zaufanych ludziach, znajomych, przyjaciół. Nigdy o zdrowych zmysłach nie poszedłbym mieszkać u obcego faceta, no ludzie... raz że nie wiadomo kto to za jeden, jakie ma zamiary. Teraz nie można ot tak komuś zaufać, to zbyt ryzykowne.

Gość gość
gość dziś 38 lat to nie jest starszy gościu. do emerytury ma jeszcze ponad połowe drogi. x co nie oznacza że dziwnie się zachowuje. Zaczyna sie nie winne, projekciki idt. Facet cie zwodzi, i tyle.

Gość gość
weźcie jej nie podpuszczajcie bo ja koles wysiuda i wyląduje w rynsztoku. najwyżej jej pozakłada kamerki i se zwali konia pod stream może nawet tam zarobi na handelku nagraniami. trza se jakoś radzić. po co ma ją gwałcić jak może na niej zarobic minimum na 1 wizyte u prostytutki na msc

Gość gość
nastepny debilny temat dla debili z debilnym poczuciem humoru

No bardzo dziwnie się facet zachowuje, bo jej przynudza o projektach i czasem się usmiechnie:D Wyprowadż się kobieto jak masz jakies schizy i tyle:D