Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to był dobry pomysł?

Polecane posty

Nie atakujesz, ale sugerujesz:P Gdyby kazdy miał taki dystans jak ja to ludzie byliby bardziej sensowni:D Przeczucia to coś co nie zawsze się sprawdza, więc brak w tym sensu:D

Kawaler – facet, który swoją życiową niezaradność nazywa alternatywnym stylem życia. Z U kobiety to zaradnośc tak się nazywa:D

No tak, a ja tu siedzę i włosy z głowy wyrywam ze złośc***anie tykalny:D

Gość gość
mi~ dziś Jestem tykalny, namacalny nawet czasem ;-) A jeśli idzie o sens to autocenzura tekstów forum jest bez sensu, bo widzi c/i/p/ę nawet tam gdzie jej nie ma :-D

Wiem, powinnam te slowa rozdzielic:D Nie wiedziałam, ze krasnoludy klną i co z facetami ktorzy nie lubią piwa, bo gdybys nie wiedział to tacy istnieją:D Więcej niz pewne, ze to piwosz pisał:D

Gość gość
Autorko, to, ze facet proponuje spacer albo opowiada o swojej pracy, to jeszcze nic takiego. Gorzej, gdyby wszedł z propozycja, ze mozesz mieszkać nie płacąc, ale za to masz sprzątać w stroju pokojówki:-/

Gość gość
@ mi~ dziś Tak rozdzielić to najlepsza opcja, np. c***a ;-) Wiem, ze istnieją jestem tego namacalnym przykładem. Wielkim smakoszem piwa nie jestem, wódą się brzydzę :-P Lubie podpiwek, sam go sobie zrobić potrafię (to taka swojska coca-cola) :-)

Gość gość
Kurcze ci/pa jest jednak niepodzielna :-(

No to jednak nie kazdy facet lubi piwo, a juz myslalam, ze znam wyjatkowego:D Nie wiem co to podpiwek:O

Gość gość
@mi~ dziś Wyjątków jest jeszcze trochę na tym świecie :-) Podpiwek jak chcesz to zerknij sobie ten film, ja nauczyłem się właśnie oglądając go. https://www.youtube.com/watch?v=6eNoFlFqLEg Aha, a krasnoludy czasem klną :-D

Pewnie jest trochę, ale jak to wyjątek, tylko potwierdza regułę:D Thx. Poczytam.

Gość gość
@ mi~ dziś Wiemy jak to jest. Co z tego, że tego kwiatu pół światu, jak 3/4 ch* warte :-D A podpiwek ma lekką goryczkę chmielową piwa, ale wyczuwalną (zresztą zależy w jakich proporcji składników się użyje). Jest to generalnie fajny gazowany napój, dobrze gasi pragnienie latem. Kupny podpiwek nie ma startu do zrobionego samemu. Składniki są tanie jak barszcz, polecam :-)

Najpierw poczytam o tym, a pozniej obejrzę na yt. Jak gorzkie to moze mi smakowac:D

Gość gość
Co jeżeli on będzie chciał czegoś więcej?

Gość gość
@ mi~ dziś Gorzkie jest, podobna goryczka do piwa, ale moc mniejsza, mogą go pić nawet dzieci. No i podpiwek jest zdrowy. Ja np. do pizzy go popijam oraz w upały na pragnienie :-) Alkoholu ma śladowe ilości, ale coś tam ma, w każdym razie mniej od piwa, ale dla świętego spokoju za kółko lepiej po spożyciu nie wsiadać ;-)

Gość gość
@ Iibed dziś O wypraszam sobie, że to wtrętne. Może kupne wstrętne, ale ten, który sam robię jest kilkakrotnie dokładnie przeze mnie filtrowany i fusów w nim nie ma.

Iibed dziś to są sfermentowane drożdże o ile dobrze pamiętam nie pij tego to wstrętne pechowiec.gif no chyba ze lubisz drożdze smiech.gif ale stawiam że nawet łyka nie wypijesz smiech.gif Z Nie wiem jakie, bo nigdy nie piłam:D Cos bym napisala, ale się powstrzymam, zeby ci nie obrzydzac:D

Gość gość
@ Iibed dziś Przykro mi, że masz takie traumatyczne wspomnienia z dzieciństwa. Jak byś nie wiedział piwo też produkowane jest na bazie drożdży piwowarskich. No, ale nikt nikogo tu nie zmusza. Są ta tacy co lubią, są tacy co nie lubią. Opinie są jak d/u/p/a, każdy ma swoją :-D @mi~ dziś Znacznie gorsze rzeczy ludzie biorą do ust :-D

Gościu, on jest własnie tym wyjatkiem:D Mieszanka wybuchowa, ale dokończ:P

Gość gość
23:47 ile wazysz ? :D Kasza , sos , ciasta , kanapki , pepsi o 23 - ciej :D

A skąd ty wiesz które sa te gorsze:D? Sam wiesz, ze co dla jednego jest rarytasem dla innego moze byc czyms obrzydliwym:P

Gość gość
@Iibed dziś Osobiście nic gorszego od podpiwku nie biorę, ale są na tym świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły :-D

Też nie mam dzieci i co to ma do rzeczy?Pisałam, ze ja jako dziecko to dostawałam.