Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci zakoc***a się tylko w dziewczynach

Polecane posty

Gość gość
6:59 nie mam ani jednej z tej cech , imprez nie lubię jestem dziewicą , lubię oglądać filmy i piec ciasta , szczupła dość wysoka , włosy naturalne jasny brąz ,makijaż minimalny rzęsy i usta jedynie , a i tak nie mam szans takich jak przebojowe lasencje

Gość gość
Normalne dziewczyny wymieraja bo takich nikt nie chce , proste

Gość gość
Przecież dawałam ci analnie zawsze kiedy chciałeś skarbie.

Gość gość
To prawda faceci biorą sobie plastiki i pustaki a później " wszystkie kobiety są do niczego " to już jest patologia umysłowa

Gość gość
gość dziś Wy robicie identycznie tez lecicie na kretynow tylko czy czepianie sie cos zmieni? Pamietajcie tylko, ze jak swiat swiatem to kobiety mialy decydujacy wplych na kwestie zwiazkow nie mezczyzni. To kobiety swoja aprobata lub desaprobata buduja meskie postawy, to kobiety decyduja jacy mezczyzni maja powodzenie i jacy sa w zwiazkach czy zostaja ojcami. Przestancie sluchac feministek i zamiast nasladowac mezczyzn i przyjmowac nasze wady walczcie z nimi i doceniajcie to co w nas dobre (rowniez dla was)

Gość gość
11:42 nie płeć bzdur nigdy mi byłam feministka zawsze byłam miła i dobra a były poleciał za farbowanym na czarno plastikiem który wygląda jak wiedźma w porównaniu do mnie

Gość gość
No cóż może plastikowe lale która lubią się bawić bardziej przyciągają wzrok i uwagę ,nie wiem i nie chce wiedzieć