Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lek skuteczny

Polecane posty

Gość gość

Pacjenci co lecza sie na Towarowej maja efekty ale oni sa tam pod kontrola . Po za tym maja dodatkowo cos do smarowania przed naświetlaniem i do smarowania w domu . Chciałam go czy ja tez moge , ale niestety nie . Tylko dla pacjentow co tam sie naświetlają. Byłam tam we wtorek na konsultacji . Akurat jeden koleś miał ostatnia wizytę . Przyszedł z kwiatami . Podobalo mi sie to i ona tez wygladała na skrępowana i bardzo wzruszona . Na lato dostał od niej tez jakis krem ale tym co nie lecza sie u niej nie daje . tylko u niej bo mowi ze wie jak pacjent reaguje i jak go stosuje . Ktos wie co to jest ? Ten dermotan ale w kremie czy Cos innego

Gość gość
Czy ktos używał juz te kremy Ireny Eris . Viti melo na noc i Viti melo na dzien ? A jeśli tak to czy dobry ?

Gość gość
Kolejna zabawa tak jak kiedys był Vitix . Niech lepiej dalej robi te kredki do oczu i szminki dla was . 8 miesięcy stosowania . Zero reakcji .

Gość gość
Teraz tylko patrzec jak w aptece pojawi sie lek na bielactwo Magdy Gessler albo Pascal gotuj . Najgorsze ze polecił mi go nasz lekarz w przychodni