Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie dorosłego faceta nie wiem co sądzić

Polecane posty

Gość gość

Poznalam go przez neta. Jest po 40stce. Ja zresztą tez. Ale on jest starszy. Spotkaliśmy się. Potem kolejne spotkanie. W sumie spotkaliśmy się 4 razy. Trochę km nas dzieli wiec spotkania były w odstępach 3-4 tyg. I co mnie dziwi to to że na powitanie czy pożegnanie nie pocalowal mnie choćby w policzek .na spacerze nie chwycił za rękę. Jest dość wygadany ale mówi głównie o pracy i takim codziennym życiu jakiś wycieczkach itp. Nie usłyszałam nic miłego na swój temat. Naprawdę nie wiem co sądzicie o tym wszystkim? Czy wynika to z tego ze jest nieśmiały do kobiet? Czy coś innego? Aha jest kawalerem.

Gość gość
Już jakiś czas temu pytałaś o to samo ..

Gość gość
Przeczytałam artykuł i jak na razie nie zauważyłam żadnej z tych cech. Jest raczej osoba odpowiedzialna dba o drugą osobę gdy mówię że mi źle to się dopytuje i pociesza po jakimś czasie dopytuje czy juz jest wszystko w porządku. Raczej nie jest osobą klotliwa.

Gość gość
Nie podobasz mu się i tyle. Co najwyżej pogadać może

Gość Carycka
To dopiero 4 spotkania. A kiedy nast spotkanie?

Gość gość
Hmm w takim razie po co pokonuje tyle km ?żeby tylko pogadać? Do pogadania może znaleźć kogoś w swoim mieście nie mieszka w jakiejś małej dziurze. I on sam proponuje kolejne spotkania....

Gość gość
Nie wiem, najlepiej jego zapytaj. Jesteście dorośli, to po co takie kombinowanie w domysłach.

Gość gość
Jeszcze nie wiem ale chyba za tydzień

Gość gość
Hm... A może nie wie, jak? Może boi się Ciebie zarazić lub jest niedomyslny?

Gość gość
Ale facet ponad 40 letni może być aż tak nieśmiały? Gdybym wiedziała że to chodzi o nieśmiałość (jeśli faktycznie jest nieśmiały to tylko w stosunkach damsko -męskich bo poza tym jest raczej śmiały tzn rozmowny ) to mimo że do śmiałych tez nie należe ale no podczas spaceru chwyculabym go np za rękę tak dla osmielenia.