Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanin zatłukł swoją żonę młotkiem, bo złamała jeden z jego zakazów

Polecane posty

Gość gość

27-letni Akshar Ali z Leeds brutalnie zamordował swoją białą żonę, która wcześniej przeszła dla niego na islam. Powodem zabójstwa było złamanie przez nią wydanego przez niego zakazu aby nie kontaktowała się z innymi mężczyznami. Dźgnął żonę sześć razy nożem, a następnie zatłukł młotkiem, po czym schował jej ciało w piwnicy swojej... kochanki, 27-letniej Yasmin Ahmed, która też pomogła mu posprzątać miejsce zbrodni. Muzułmanin jest zdziwiony zamieszaniem wokół morderstwa jego żony. Uważa, że skoro to była jego żona to zgodnie z prawami szariatu mógł z nią postąpić jak chciał. Choćby zatłuc młotkiem. Adwokat oskarżonego mordercy muzułmańskiego próbował usprawiedliwiać go przed sądem, że "u muzułmanów panuje taka kultura".

Gość gość
kobieta ma sie sluchac meza , jak nie to niech wypiertala żreć g****o

Gość gość
Mnie już te historie nie szokują. Dziwi mnie tylko wciąż głupota kobiet nadal się z nimi związująca.

Gość gość
Zadzierającym nosa i traktującym "Polaczków" z buta Karynom - feminazistkom przydało by się parę miesięcy w takim "związku". MOŻE zaczęły by doceniać co mają...

Gość gość
"MOŻE zaczęły by doceniać co mają..." Albo wciskać nam do kraju w imię tolerancji i pomocy uchodźcom tych emigrantów zarobkowych.

Gość gość
Ja też nie rozumiem czemu te kobiety wiążą się z brudasami.

Gość Konraddd
My Polacy tak samo robimy gdy zonka nas sie nie slucha to won polazla alko kopa w ryj