Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcineeek

Pytanie do niespełnionych kobiet

Polecane posty

Gość Marcineeek

Cześć, mam na imię Marcin, mam 24 lata i jestem z Warszawy. Mam do Was pytanie. Jak to jest być w miejscu, w którym brakuje seksu, albo taki seks nie jest satysfakcjonujący? Chodzi mi głównie o to, czego potrzebujecie do spełnienia i czemu go nie osiągacie? Czy marzy Wam się normalny zwinny partner, który delikatnie wymasuje Wasze ciało, tak że poczujecie się jak w najlepszym salonie, a następnie spełni Wasze fantazje i da satysfakcjonujący seks, którego tak dawno nie otrzymałyście. Czy może na odwrót, brakuje Wam energicznych i mocnych stosunków? A może jednego i drugiego. Zawsze mnie to zastanawia i chciałbym porozmawiać z kobietami, które przechodzą przez ten smutny okres. Po co? Po to, aby dla swoich wybranek być najlepszym kochankiem, żeby nie musiała przechodzić tego, co przechodzicie teraz Wy. Proszę o kontakt na Marcin.a.20@wp.pl Serdeczne pozdrowienia :)

Gość gość
A ja nie lubię seksu i jakoś żyję

Gość Marcineeek
Można i tak :) Choć trochę nie do końca mnie ta odpowiedź satysfakcjonuje, to i tak dzięki ;)

Gość gość
a ja lubię i też żyję :D

Gość marcineeek
Jakaś pani się jeszcze wypowie?

Gość gość
Tu nie ma Pan są same mutanty

Gość marcineeek
mutanty? jakie? :D

Gość gość
Ja mam np żabi odwlok

Gość marcineeek
nieźle, jeszcze jakieś ciekawe schorzenia? ;D

Gość gość
Czemu usuneli moje wypowiedzi?

Gość gość
dziecko, masz 24 lata, chcesz sie na poważnie brać za seks a nie wiesz ze kazda kobieta jest inna i czegoś innego oczekuje i dlatego nie ma co pytać na forum, pytać trzeba kobietę , którą aktualnie pukasz

Gość Moratama
Ja zaspokajam się sama, normalnie palcami.

Gość marcineeek
a nie lepiej z kimś?

Gość gość
Jestem kobietą mocno starszą od Ciebie autorze. I powiem Ci tak. Masz z gruntu błędne założenia. Rodzaj bliskosci rodzi się z miłości i relacji między małżonkami i ona rozwija się a nie zwija jakby wolni strzelcy chcieli. To raz. A dwa satysfakcja młodzieńcze u kobiety bierze się z szacunku, relacji porozumienia pomiędzy nią a mężczyzną. A nie z techniki.

Gość Moratama
@ marcineeek dziś a nie lepiej z kimś? x No jakby był ten KTOŚ to oczywiście, że lepiej z kimś niż samej. Ale nie ma tego KTOSIA. Po drugie to co sobie wyobrażam dalekie jest od tego co można zobaczyć na filmach.

Gość gość
A ja jestem pół kobieta pół gorylicą, ucieklam z eksperymentu szalonego profesora

Gość marcineeek
Moratama dziś ale kto tu mówi o czymś co jest na filmach? ja doskonale wiem, że filmy to zupełnie co innego :)

Gość Moratama
@ marcineeek dziś Moratama dziś ale kto tu mówi o czymś co jest na filmach? ja doskonale wiem, że filmy to zupełnie co innego usmiech.gif x Obawiam się, że i tak nie rozumiesz co mam na myśli. Moje myśli bazują na moich przeżyciach, a żadne z moich przeżyć nie dotyczyło bezpośrednio seksu. Za to niektóre przeżycia w pewien sposób ocierały się o coś co z grubsza można by wziąć za sytuacje wstydliwe (związane np. z nagością) i na tej podstawie wyewulowały moje wyobrażenia, że prócz samej nagości jest coś dalej. To patologiczne wyobrażenia ale tylko to mam.