Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriankowal256

Suplementy i kosmetyki na naturalnych składnikach

Polecane posty

Gość gość
Ja akurat używam suple od http://synergypoland.pl Nie doszukałam się w nich żadnego składnika chemicznego. Stosunek ceny do jakości też jest bardzo dobry. Niestety wiele supli dziś ma w składzie substancje chemiczne, które są opatrzone różnymi literkami E itp itd a przecież mało kto wie, czytając etykiety, co one oznaczają...

Gość gość
Ja ostatnio wybralam dla siebie paletke cieni do powiek z http://alilla.com/sklep/ . Maja naturalny sklad, zero parabenow i dodatek masla shea, co bardzo fajnie wplywa na cere :)

Gość Elissska
Co do kosmetyków z naturalnym składem ja uwielbiam te z Bioselect. Świetnie sprawdziły się na mojej suchej, wrażliwej i ogólnie wymagającej cerze, utrzymują ją w świetnej kondycji więc mam do nich ogromne zaufanie. Dodatkowo są wydajne i w dobrej cenie;)

Gość gość
Ja używam kosmetyków z organic life. Bardzo przystępna cena i naprawdę świetne. Podaje link .Rejestracja jest darmowa. Od razu dostaniecie 25% zniżki . Jeśli macie pytania to mój email mariab23@interia.pl https://gb531963.organiclife.com.pl/register.html

Gość xaaxaana
ja używam tylko naturalnych kosmetyków, najczęściej robię zbiorcze zamówienie na organicznewlosy.pl i mam spokój na jakiś czas. :) zaczynam też wprowadzać naturalną kolorówkę i zioła :)

Kochane Kobietki!!! W pełni zgadzam się z kwestią, że najlepsze są kosmetyki w pełni naturalne :) Chciałabym zachęcić Was do zapoznania się z asortymentem i zrobienia zakupów w moim sklepie internetowym www.biostragan24.pl. Znajdziecie w nim wiele naturalnych kosmetyków, m.in. olejki, szampony, kremy itp. Oprócz kosmetyków w moim sklepie jest żywność naturalna. Co najważniejsze wszystko jest w atrakcyjnych cenach :) Pamiętajcie, że o piękne ciało należy dbać od zewnątrz jak i od wewnątrz. Robienie zakupów w moim sklepie to same korzyści: - darmowa dostawa od 199zł; - liczne promocje; - przy zakupach powyżej 69zł wpisując hasło kuponu: LATO do 30.09.2018r. otrzymacie aż 7% rabat na całe zakupy

Gość Zuzaa2
Moimi faworytami są tutaj zdecydowanie produkty z BeeYes. Mają zarówno kosmetyki jak i suplementy diety, wszystko z naturalnym składem na bazie m.in mleczka pszczelego czy pyłku kwiatowego świetnie sprawdzają się przy mojej wymagającej cerze i utrzymują ją w znakomitej kondycji.

Gość beholder
Stosowanie naturalnych kosmetyków jest bardzo dobrym pomysłem, bo dobrze działa na nasz organizm. Ja od jakiegoś czasu stosuję kosmetyki mineralne Annabelle Minerals i jestem zachwycona rezultatami. Polecam wszystkim!

Gość Karolinka291
Ja kupuję tylko przebadany suplement diety i mogę go poleić z całego serca, jest to iqmango doskonały suplement diety. spala tkankę tłuszczową dzięki afrykańskim składnikom polecam :)

Gość gość
Olejki cbd to wyłącznie natura, dlatego jest bezpieczny cbddirect.pl