Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Masakra

Gość gość
Jezeli autorka kocha męża to to nie jest takie proste. Ale ja bym sie zemsciła.Zylabym z nim moze z 3 miesiace, udajac ze wybaczam, itd a potem nagle zmiana zamków nagle go wywalic z domu i chciec rozwodu/ Ale...takie rzeczy tylko w bajkach Nikt nie chce być sam...

Gość Stachlewska
Nie wybaczyłabym. Za duży strach ,że facet to powtórzy ,że dotykał ją tak samo jak mnie. Nie wyobrażam sobie jak ktoś w ogóle może kogoś zdradzić. Jeśli raz to zrobił będzie robił to dalej jeśli nie w prawdziwym życiu to w twoich obawach kochana.

Gość gość
Ale zrozumcie,ze rozwod to jest makabra. Gdy są dzieci...trzeba schowac godnosc .

Gość gość
Zostało już powiedziane Wszystko w tym wątku. Ciekawi mnie jednak jak potoczy się życie tej dziewczyny ,ile kłopotów ja czeka ,życie pod górkę ,co powie dziecku .

Gość gość
Dobro dzieci jest najwazniejsze. Niz skoki w bok. I tymi dziecmi oni obydwoje grają .

Gość gość
Ja jako żona chciałabym rozwodu . Alimenty na dzieci . I tamtej bym wspolczula bo on dalej będzie zdradzał .

Gość gość
Tylko rozstanie.

Gość gość
I jego wina jeszcze więcej nie dostałby nic z majątku i ona by mogła chcieć alimenty na siebie . Gdyby odszedł to skończyłby biednie . Może rozsądek że został ...

Gość gość
gość dziś ja nie widzę innej opcji jak zostawić takiego k****arza co robi innej babie dziecko ale teraz świat się tak popietdolił nie ma już żadnych wartości ze są rozważane inne opcje i dzielenie się mężem z innymi kobietami świat oszalał xxxxx niech zostawi kurwiarza a ona niech sobie będzie kochanki jej nieźle doradzają :D ma go zostawić to kurwa będzie miała ojca dla dziecka i może ze sobą będą? a autorka będzie sama. jak ktoś sobie napisał, niech sobie zacznie kogoś szukać, dowartościować się, ale jak nie ma wyglądu striptizerki, nie łazi z gołą dupą i nie drze japy jak pojebana (czyli nie jest kochanka) to może to trochę potrwać.

Gość gość
Uważam że autorka też na złość tamtej nie wywalila go .

Gość gość
Jako żona śmialabym się z tej drugiej na maksa ,ja mam męża do końca życia ,dzieci mają ojca i jego nazwisko. A ta sama ,w ciąży ,panna,minie kilka lat zanim może kogoś znajdzie,dziecko wychowywane bez ojca ,ha ha ha .Dobrze jej tak.

Gość gość
No właśnie . Żona zadowolona że mąż nie odszedł ,cieszy się że wygrala,jest lepsza poniekąd ,on też ,,adowolony bo żonka wybaczyła i być może nawet alimentów płacił nie będzie jak ona uniesie się dumą , a tamta ma najgorzej . Zniszczona przez gnoja.

Gość angry
nie mogę, ty tak na poważnie pytasz??!! Bardzo Ci współczuję ale nie rozumiem czy jesteś głupia czy naiwna. Przepraszam.

Gość gość
Żona jeszcze sobie jakiegoś kolesia do zabawy pozna. Ale po co starego z domu wyrzucać? Niech mu za lekko nie będzie :D

Gość gość
Kiedy ona ma ten termin? Zawsze można wynająć kogoś do np. zepchnięcia jej ze schodów itp.

Gość gość
no i co ze będzie sama i nie daj Boże odda się go kochance, ja na przykład takiego śmiecia pod jednym dachem bym nie trzymała i niech kochanka go sobie bierze ale wy będziecie specjalnie siedzieć z k****arzem byle by tylko kochanka go nie dostała w ręce :D najlepiej to się pobijcie żony z kochankami o faceta

Gość gość
jest się o kogo bić i czuć wygraną o męża który zrobił dziecko innej kobiecie i jeszcze może nie będzie chciał go znać. Upokorzenie jak cholera

Gość gość
01:54 Żonka go wyrzuci to poleci do kochanki a ta zaciążona naiwniara go przyjmie :D Zostać sama, ale frajda. Faceci sobie radzą w życiu - obserwujcie - nigdy nie odchodzą od kobiety jak nie mają już nowej.

Gość gość
dale ciągniesz to żałosne prowo porzucona kochanko? :D

Gość gość
I jego wina jeszcze więcej nie dostałby nic z majątku i ona by mogła chcieć alimenty na siebie . Gdyby odszedł to skończyłby biednie . Może rozsądek że został ... x Tak sobie wmawiaj :D:D:D

Gość gość
Jak facet i mąż też nie odszedł bym w takiej sytuacji ,byłaby to moja wina i dostałbym nieźle po tyłku a nie zarabiam kokosów . Zostałby m przy żonie z rozsądku a tamtej bym pomagał ale dziecko bym uznał bo ono nic nie winne.

Gość gość
Uważam że jest to dziecko niechciane przez niego ale uznać by mógł . Moim zdaniem powiedział tak tylko przed żoną że dziecka nie chce znać bo zwyczajnie jak każdy boi się własnej żony

Gość gość
Trudna sytuacja. Myślę że żona nawet jakby go chciała pogonić to on by i tak chciał zostać . Woli zostać tutaj i nie płacić na dwójkę niż iść do niej i płacić też byłej żonie za winę w związku za zdradę. Oj taka żonka by mu piekiełko zrobiła ,oskubala z majątku i kasy . To zylby w biedzie z tą drugą?

Gość gość
Witam serdecznie . Ta kobieta nadal mi nie odpisała na smsa choć wiem że się kontaktowali , mąż powiedział mi że ona ma się w takim stanie nie denerwować. To odpuściłam. Mąż zgadza się na spotkanie kiedyś we troje tylko ona nie chce...Widzę że mąż ma ja w d***e i wiecie co? Cieszy mnie to za to ,że poszła z nim... A my z mężem mamy się świetnie ,kryzys za nami ,dogadujemy się super . Jednak prawdziwe uczucie przetrwa wszystko ,coś w tym jest . Nie trzymam męża siła w domu.Mógł iść do niej ,nie poszedł.

Gość gość
autorka to widzę rzeczywiście głupia koza

Gość gość
zresztą nie tylko autorka jest głupia, jej mąż nie jedno jeszcze dziecko zmajstruje innej z taką frajerką w domu. Żony które się cieszą ze facet nie odszedł do kochanki to tez nienormalne jeszcze o jakimś uczuciu piszą, trzymać sie faceta na złość kochance to żenada. Ja bym nie mogła żyć ze swiadomością ze mój mąż mnie zdradza i z inną będzie miał dziecko. Wyrzuciłabym go domu w trybie natychmiastowym

Gość gość
Gdyby cie kochał idiotko to by cię nie zdradzał a odejść od ciebie nie odchodzi z wygody a to co się najeździł na tyłku kochanki i innych to jego

Gość gość
Bo żona uważa że ją kocha bo nie odszedł ,bo został z nią a więc tamtej nie kocha ,wolał tylko odmianę i skoki w bok. Żona uważa że faceci oddzielają sex od uczuć . A czy do sytuacji gdy jest rodzina i dwójką dzieci to jednak warto spróbować ratować to małżeństwo ,choćby dla tych dzieci ?

Gość gość
Skoro zostają z wygody to po co się hajtali ? Z wygody czy z miłości ,bo są kobiety które narzekają z e jak facet nie chce ślubu to nie kocha a jak się hajta t kocha . To dlatego każda żona uważa że jest kochana przez męża a inne kobiety nic nie znaczą