Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka. Mąż nie mówił jej, że kocha ją. To ona mówiła mężowi, ze go kocha, a mąż się śmiał z tego. Teraz nie ma się co dziwić, ze nie chce jej widzieć. Niech sobie radzi sama, mogła nie zachodzić w ciążę z żonatym

Gość gość
Najgorsze Autorko, że gdyby nie ta ciąża, to bardzo mozliwe ,ze ten romans nadal by trwał w najlepsze, a Ty byś o nim nawet nie wiedziała.

Gość gość
A mąż może zrobić testament i wydziedziczyc to dziecko? Skoro autorka boi się o majątek ?

Gość gość
Tak autorko , a świstak siedzi i zawija ....

Gość gość
Ja tak sobie czytam. Szczerze to zachowujesz się okropnie autorko. Normalny facet mówi wprost, że jest w związku i się odsuwa od "napastliwej" kobiety, a nie wchodzi jej do łóżka. Wybielasz go, ale prawda jest taka, że cię zdradził i zdradzać będzie. On nie ma żadnych hamulców, a ty go bronisz. Nie ważne kto podrywał. Ważne jak to sie skończyło bo nawet pies nie weźmie suki, która mu się nie podoba.

Gość gość
Gość 16.19 , a słyszałaś o czymś takim jak zadatek ? prawo spadkowe? wydziedziczyć można ale pod pewnymi warunkami , które nie są na chwilę obecną spełnione i nie wiadomo czy będą , bowiem nie jest tak że można dzieci wydziedziczyć bo takie ma się wydzimisię .

Gość gość
Ważne jak to sie skończyło bo nawet pies nie weźmie suki, która mu się nie podoba. xxx Coś ci się pochrzaniło. :D Pies weźmie każdą sukę która owuluje i ogon odstawia na bok, a tyłek wypina. To suka nie da każdemu psu. Jak hodowca jedzie z suką do repa, zeby ją pokryć, to często musi trzymać sukę, bo nie chce dać się pokryć, gdyż jej pies nie pasuje. Jest takie powiedzenie "Jak suka nie da, to pies nie weźmie" i to jest szczera prawda.

Gość gość
gość dziś Gość 16.19 , a słyszałaś o czymś takim jak zadatek ? xxxxxxxx Buhaha tłumoku zadatek to się daje jak się chce coś kupić i wcześniej zarezerwować, żeby ci ktoś towaru z przed nosa nie sprzątnął. Ale głupie i prymitywne te kochanki :D:D:D

Gość gość
dziś no co może chce sprzedać bękarta i żeby go ktoś wcześniej zadatkował hahahahahaha

Gość gość
dobra no , miał być zachowek a nie zadatek , wiadomo o co chodzi .

Gość gość
już doczytałaś? :D

Gość gość
Przyjmujesz zadatki na korzystanie z twojej dopy i dlatego ten zadatek tak chodzi za tobą

Gość gość
Tu autorka. Ta baba już chyba urodziła, bo przed chwilą mąż dostał od niej smsa ze zdjęciem noworodka ze szpitala i podpisem Julka. Odpisałam jej żeby spadała na szczaw, bo nikt nie chce widzieć jej bękarta. Mam nadzieję że to nie męża dzieciak skoro ona już urodziła. Pewnie puściła się z innym, a mężowi chciała wmówić.

Gość gość
autorko skończ to prowo juz bo żal czytać

Gość gość
dajcie spokój żony zawsze wybielają swoich misiów one i tak obstają przy tym ze kochanka sama rozpieła mu rozporek i sobie wsadziła a on był wtedy nieprzytomny

Gość gość
15:43 ile razy mam ci tępa kur/wo powtarzać ze nie jestem niczyją koochanką. Swoimi sobie dziećmi rozporządzaj a nie dziećmi męża zdradzana frajerko

Gość gość
15:43 ile razy mam ci tępa kur/wo powtarzać ze nie jestem niczyją koochanką. Swoimi sobie dziećmi rozporządzaj a nie dziećmi męża zdradzana frajerko xx Nie jesteś tępa ku/rwo kochanką, bo cie każdy kopnął w dope i zostałaś sama z bękartem. Nie będziesz mi dzi/wko je/ba/na mówić co mam robić ja i mój mąż. Trzymaj bękarta z daleka, bo nie tylko się dowie kto go wysrał, ale i jeszcze wpierdziel dostanie taki, ze go ku/rwo nie poznasz. Pierdoliłaś się ściero z kim popadnie, a teraz szukasz ojca dla bękarta. Sp/ie/rd/al/aj prostytutko!

Gość gość
Ten ostatni wpis jeśli pochodzi od kobiety ......to współczuje facetowi, ktory z nią jest :) co za język

Gość gość
a wcześniejszy jest twój stuknięta wywłoko. Nic dziwnego że każdy facet od ciebie zwiał, jak ty wszystkie żony od ku/rew wyzywasz. Współczuj sobie, bo masz chory łeb. Jak ci ktoś nie do/je/bie równo aż ci dzi/wko w pięty pójdzie to się nie odwalisz.

Gość gość
dajcie spokój żony zawsze wybielają swoich misiów one i tak obstają przy tym ze kochanka sama rozpieła mu rozporek i sobie wsadziła a on był wtedy nieprzytomny xxxxxxx Ty Anka nawet tego rozporka nie zdążyłaś rozpiąć, bo żonaty zwiał :D

Gość smiały kolezka
Ja też bym taką kurwę wyzywał. Świadczyła usługi seksualne a później szantażuje ciążą :D

Gość smiały kolezka
Kurwa jak się uprze to i w gumce zajdzie :D

Gość gość
No tak, wg autorki to wszystko wina tej kochanki, a że mąż ją ****ał to już ok

Gość gość
zacięło się gowno

Gość smiały kolezka
p*****ał i olał a kootas nie mydło i się nie wymydli :D

Gość gość
nieśmiały kolezka przecież te babsztyle są nienormalne, bić by się chciały o faceta który zdradza i dzieci robi innym kobietom. A ten mąż pewnie się przygląda temu z boku i mu ego rośnie ze nie poniósł żadnych konsekwencji tylko się pozabijają o niego

Gość gość
A jest tu taka kretynów jeszcze co jej pisze z boku ze jest nienormalna mnie wyzywa jakby z kochanką pisała. Widać ją mąż strasznie zdradza bo by się tak nie zachowywała jakby jej to nie dotyczyło