Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
codziennie żonki powinnyście robić loda mężowi i czyścić po kochance to co zostawił po niej pod napletkiem

Gość gość
Lepiej być zdradzana żona,która ma jednak faceta na codzienne niz panna z dzieckiem ,której nikt nie chciał. I to każdy potwierdzi.

Gość gość
Powiem wam ,że jednak ślub i obrączka to jednak coś znaczy ,coś trwalszego ,nawet na całe życie,nikt by się że zołza nie ohajtal ,zgadza się ? I skazywal na męczarnie dzień w dzień przy wspólnym mieszkaniu

Gość gość
widać żonki bardzo boicie się samotności ze nawet racjonalizujecie to ze jesteście zdradzane nie ważne że zdradzana ale żona, żałosne :D wolałabym być singielką do końca życia albo w nieformalnym związku niż zdradzaną żoną

Gość gość
17:08 Jeśli Ci wystarcza ze z tobą mieszka, gotujemy mu i nie jesteś sama a na boku sobie bzyka one kobiety to w porządku. Gdybyś była taka super to by żony nie zdradzał

Gość gość
tak jesteście takie wyjątkowe ze aż facet woli bzykać kochanke i z nią się spotykać niż z żoną w domu siedzieć, chyba że na obiad wraca

Gość gość
17:02 desperacją powiało, wykup facetowi karnet do burdelu jak cie interesuje tylko to żeby nie być samą

Gość gość
Gdybyś była taka super . Oj kroi się temat. A co z babiarzami,którzy nawet jak mają super żonę to idą za innymi??? I druga sprawa : co to za związek w którym ciągle trzeba być super byleby nie być zdradzonym. ?

Gość gość
Gdybyś była taka super . Oj kroi się temat. A co z babiarzami,którzy nawet jak mają super żonę to idą za innymi??? I druga sprawa : co to za związek w którym ciągle trzeba być super byleby nie być zdradzonym. ?

Gość gość
16.59 i 17.01 Szczekasz dokładnie jak porzucona kochanka, wyzywasz każdą żonę, która odezwie się w tym temacie, z uporem maniaka wmawiasz wszystkim zdrady, więc nie dziw się, że każdy myśli żeś kochanka. Jak się zachowujesz, taką ciebie widzą.

Gość gość
dziś A gdzie ja napisałam, że mnie mąż zdradza wariatko? :D Lecz się, bo znów ci się pogorszyło i wszędzie widzisz zdradzone żony.

Gość gość
Głupie żony, głupie kochanki. A mąż tylko siedź i się cieszy patrząc jak dwie samice walczą o jego jaja. Straszne.

Gość gość
desperacją powiało, wykup facetowi karnet do burdelu jak cie interesuje tylko to żeby nie być samą xxxx Desperacja to wieje z każdej twojej wypowiedzi żałosna frustratko

Gość gość
Kobieciarze zdradza każda ,nawet te super .

Gość gość
jak inaczej nazwać kobietę co się cieszy ze ma męża bo nie jest sama i dlatego toleruje zdrady? zdesperowana frajerka. Najlepiej to zacznijcie się bić o zdradzającego faceta bo to taki skarb i żeby was wybrał bo taki zaszczyt mieć takiego męża. Żonki są tak głupie ze powinna każda choć raz w życiu zobaczyć jak jej mąż mizdrzy się z kochanką i zapewnia ją ze jest tą jedyną

Gość gość
nie jestem kochanką ale wasza głupota żony zdradzane mnie tak poraża ze aż musze się wypowiedzieć :D wykupcie sobie karnet do psychiatry i psychologa żeby wam pomógł jak jesteście w stanie bić się z kochanka o jaja niewiernego faceta a on siedzi z boku i ego mu rośnie ze baby się o niego starają

Gość gość
gdyby nie ta ciąża to mąż autorki pewnie dalej by jeździł na d***e kochanki i dalej ją czarował a ze się ciąża pojawiła to zwiał jak tchórz

Gość gość
A żonę jak się czaruje? A potem zakłada obrączkę ? Tymi samymi bajerami co te druga?

Gość gość
A już uwierzenia mężowi że ona go uwiodła...Wogole jest cis takiego jak uwiedzenie dorosłego faceta?

Gość gość
Mnie też bawi stwierdzenie ,, to ona go uwiodła,, kobiety ,żony,nie ma czegoś takiego ,uwodzić, zmuszać? I to wystarczy by męża usprawiedliwić ?

Gość gość
no tymi samymi bajerami w myślałaś ze jakimi? przecież musiał ją jakoś do siebie przekonać rozkochać

Gość gość
każdy ma wolną wolę nie da się kogoś przymusić do seksu, szukał kochanki z premedytacją. Sam autorce powiedział ze ja bajerował i porzucił potem

Gość gość
Może stwierdził że za dużo ma do stracenia, tacy się nigdy nie zmieniają i po tej kochanie będzie następna tylko może lepiej się będzie zabezpieczal

Gość gość
autorka będzie musiała jeszcze nie jedną przepędzać i z nią rywalizować

Gość gość
No dokładnie

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
Witam. Dziś napisałam kochance że planujemy z mężem trzecie dziecko ,mąż chce,ja chcę . Nadal brak odzewu z jej strony. Wiem,że maz jej kitów nawciskal ale trudno niech płacze.

Gość gość
Nasze będzie chciane .

Gość gość
podkręć trochę,bo słabo już zaczęłaś kontynuować to provo.

Gość gość
Nie to nie jest provo. Chcę mieć z mężem kolejne dziecko . Zbrodnia?