Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Witam. Tak,zaczniemy już starania ale muszę poczekać po odstawieniu tabletek . Mój mąż nie odejdzie odemnue ,rozwód z jego winy wtedy ,zdrada . Nigdy w życiu ,wiem.,że sama nie będę . To dziecko pomoże mi zapomnieć o tamtym dzieciaku ,bo mój mąż będzie dbał tylko o marzec.tamte będzie być może dostawało tylko alimenty bo na nic tamta kobieta nie zasłużyła .Na nic.

Gość gość
mnie też mąż zdradził. Zapomniał wykasować w telefonie pikantne wiadomości i zdjęcia. Zobaczyłam, przeczytałam a on w tym czasie oglądał meczyk. Wieczorem pod pozorem masażu przywiązałam go za ręce i nogi do łóżka. Ależ był wniebowzięty.... zaczęłam od karku, przez plecy i tak doszłam do tyłka... a ze mamy duży i gruby wibrator to nagle wpakowalam mu cały w d.... skakał i wył jak oszalały... to był widok, chyba wszystkich sąsiadów obudził. Potem pokazałam mu swoje znalezisko, mina bezcenna. Przepraszał, błagał o wybaczenie przez dwa tygodnie na kolanach bo na zadku nie byl w stanie usiąść. W końcu usiedlismy do rozmowy. Nie wybaczyłam, oswoiłam sie jedynie z tym co sie stało. Wszystko mi opowiedział i wiem, że troszkę bylo i moich zaniedbań nie mniej nic nie daje usprawiedliwienia zdradzie. Pozwolilam zostać bo mamy małe Dzieci. Ale mam screeny tych wiadomości i jeśli będzie trzeba wykorzystam je. Dostał ostatnia szanse a ja mam w tym momencie spokój. Robi wszystko co każe na paluszkach. Nie zrobi, wypada. Może kiedyś pozwolę mu na coś więcej, może. Ale jakby zrobił innej Dziecko BEZWZGLEDNIE wywaliłabym jego za drzwi a rzeczy przez okno.

Gość gość
I tak powinna zrobić kobieta z klasą. Autorka zbyt mocno kocha męża .

Gość gość
10'55 slabe to provo

Gość gość
Autorko jeśli on będzie chciał widywać dziecko ? Nie będzie to bolesne? Pomysl....

Gość gość
Jeśli kochanka badań nie zrobi które potwierdzą ojcostwo męża autorki to nie będzie to jego dziecko.

Gość gość
Badania dna są kosztowne ,kto powinien je ponieść i ile to trwa,on może nie chcieć ich zrobić specjalnie by nie płacić.

Gość gość
co nie zmienia faktu że zdradził ją 4 raz a potem będzie 5ty i 6sty

Gość gość
I nawet z tą samą kobietą,żonie opowiada że to był.blad ,że to że tamto ,że kontaktu nie mają ,a skąd żonie wiesz ,że nie kłamie ? Ze kiedyś to odzyje ? On planuje z tobą kolejne dziecko byś dała mu chyba spokój z podejrzenia mi ,im więcej dzieci,tym gorzej z odejściem. A kto wie czy nie znajdzie innej ?

Gość gość
Badania dna są kosztowne ,kto powinien je ponieść i ile to trwa,on może nie chcieć ich zrobić specjalnie by nie płacić. x Ale to kochanka musi udowodnić żonatemu, ze to jego dziecko. Inaczej nie zdziała nic. Nie zmusi go do płacenia czy odwiedzania dziecka.

Gość gość
I co ,po roku no będzie sprawa i on będzie musiał płacić zaległe alimenty ? Wątpię . Zresztą ten facet nie zasługuje na nic a cierpi i żona i tamta oszukana a on trzecie dziecko robi .

Gość gość
No jak to nie jego dziecko to nie będzie musiał płacić żadnych alimentów

Gość gość
A jest cos takiego jak zaległe alimenty? I myślisz że faceci płacą ? I to na bekarta?

Gość gość
Ok załóżmy że ona,gdy dojdzie do siebie,składa pozew ,sąd zaleca dna,i potem jeśli jego to alimenty ,to moze rządac zaległych ?

Gość gość
Trzecie dziecko po tylu zdradach ? No proszę cię ,autorka jest chyba zdesperowana . Skoro on ma takie powiedzenie to kiedyś może się zakochać i odejść ...I tego autorka się boi ,bo jemu to obojętne widzę .

Gość gość
15'40 przecież to jest prowo a wy lykacie jak pelikany i nabijacie kolejne posty.

Gość gość
Z tym dzieckiem to dobry manewr. Im chodzi o to by tamtą dostała jak najmniej alimentow ,przedstawi w sądzie zaświadczenie o zarobkach i niech to sędzia rozdzieli. Tamta może wcale alimentów nie dostać . Im o to chodzi ,to małżeństwo jest p*****lniete

Gość gość
Dokładnie. Iść do sądu po alimenty gdy gość .A gosc ma już trójkę dzieci ? Dobrze myślą. Wszystko rozgrywa się o pieniądze a gość dokładnie wie ,że to jego .

Gość gość
Tak kończą kochanki które chcą złapać żonatego na ciężę.

Gość gość
A jak zrobią kolejne to tamta nie dostanie nic . Żonie się nie dziwię ,ale ten facet to nie jest facet . To jest straszny człowiek,zrobić kolejne dziecko by tamto nie dostało nic albo grosze . Co za ludzie .

Gość gość
To czego ty autorko chcesz ,ratować małżeństwo czy z wyrachowania zrobić kolejne by tamtą nie miała czelnosci rządac kasy. ?

Gość gość
wszystko się rozbija o majątek nawet dziecko będą robić na złość dziecku z kochanką. Jeśli to nie prowo to są to obrzydliwi ludzie a autorka to wredny babsztyl z mężem babiarzem

Gość gość
No i jak nawet zrobi dzieci innym kobietom, to te dzieci też nie dostaną alimentów.

Gość gość
Masakra. Owszem jest to świetny pomysł by tamtą nie dostała wcale alimentow. I ucierpi na tym to dziecko . Bo co ono winne. Wątpię by ona rzadala alimentów wiedząc ile on ma dzieci . Chyba że sąd będzie bezlitosny .

Gość gość
autorka nie kocha męża chodzi jej tylko o majątek i żeby wyszło na jej a nie na kochanki

Gość gość
Też popieram ,że obydwoje są cwani. Ile dostanie kochanka ,100 zł ? Nie oceniam jej ,tylko to dziecko nic nie winne będzie żyło w biedzie .

Gość gość
nawet jak zrobi z nim trzecie dziecko to i tak będzie ją zdradzał. Ja bym sobie dziecka z babiarzem nie robiła ale widać autorce o majątek tylko chodzi to szkoda umoralniania bo to szmata bez honoru co tylko dziecku chce krzywdę zrobić. Mam nadzieje ze mąż kupnie ja w końcu w du/pe. A w ogóle to jest prowo

Gość gość
Co za cwani ludzie ,masakra.

Gość gość
Ona napisala wyraźnie ,że mąż też chce dziecka.

Gość gość
to coś zmienia? Oboję kombinują żeby alimentów nie płacić i żeby żona mu nie uciekła