Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada

Polecane posty

Gość gość

Wedlug mnie to nic złego. Jeżeli mąż lub żona nie okazują sobie już uczuć, zaniedbuje się to czemu nie? Dlaczego kobieta ma prosić faceta o zainteresowanie, albo odwrotnie, skoro można to zainteresowanie dostać od kogoś innego?

Gość gość
zdrada wg ciebie to nic złego - dlatego jesteś sama.

Gość gość
A ty jasnowidz.? Nie jestem sama i układa mi się w małżeństwie ale wiem, że wiele ludzi zdradza właśnie z tego powodu. Gdyby mnie mąż traktował tak, i żadne rozmowy by nie pomagały to szukała bym pocieszenia gdzie indziej. Takie życie

Gość gość
Mam ochotę na sex raz na 3 miesiące to co mąż może mnie zdradzić w międzyczasie? Chyba zartujesz?

Gość gość
Też jestem tego zdania. Z moją żoną dzielimy sypialnie tylko do spania, od dwóch lat. Prosiłem, błagalem, nawet chciałem iść na terapię małżeńska. Nic to nie dało wypaliło się. I tak wegetuje w tym małżeństwie, bo rozwodu ona nie chce, gdyż wstyd, bo w jej rodzinie nigdy rozwodów nie było. Pójdę na panienke od czasu do czasu w końcu mam swoje potrzeby a 32 lata to nie starość. Ona pewnie też kogoś ma, bo wątpię aby wytrzymała tyle.

Gość gość
18.33 Pewnie i tak cię zdradza.

Gość gość
Tak. W tym wypadku jak najbardziej. Czasami nie da się inaczej. Każdy potrzebuje czułości.

Gość gość
Powiem Ci tak, zadzwoń do tarocistki,jasnowidza, mnie mąż zdradzał na jakiś delegacjach w pradze, kijowie, wilnie, dopiero wszystko wyszło, jak przejrzałam jego maile, miał również kontakty do kamerek erotycznych, polecam tę Panią, konkretnie Ci podpowie co zrobić w tym temacie: nr 708877503 następnie po połączeniu numer wewnętrzny 177 i powiedz co i jak sprawa wygląda, na pewno Cię nakieruje.