Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

apteka słonik

Polecane posty

Gość gość

fatalnie !!! koszmar !!!! nie polecam!!! mnie również sklep zawiódł na każdym etapie realizacji zamówienia. wszystkie oczekiwania związane z ważnymi elementami zamówienia jak: kontakt ze sklepem, szybkość udzielanych odpowiedzi, koszty dostawy, formy płatności, informacje o statusie zamówienia i inne nie zostały spełnione. zamówiłąm dwie sztuki pianki do mycia twarzy - zapłaciłam i cisza !!! po jedenastu dniach zdołałm się dodzwonić do sklepu - apteki - dowiedziałam się, żemają tylko jedną piankę , ale nie wysłali , bo nie wiedzieli co mają robić!!! i nie zadzwonili i nie zawiadomili o tym !!! zgodziłam się na przesłanie tej jednej pianki - a za drugą mieli odesłać pieniądze na konto !!!! oczywiście pieniędzy nie przesłali !!!! zero kontaktu !!!

Gość gość
Strasznie dziwne. Czasem tam kupuję i nigdy nie było żadnego problemu, zresztą jak i z innymi aptekami online.

Gość Dimitris Koasidis
Brednie kompletne. Dzwonię dziesiątki razy od circa 5,5 roku korzystam (mieszkam za granicą). Zawsze zaraz odbierają, zawsze fachowo doradzą ! Kłopotu mają ze mną sporo - te przelewy z Grecji - ale zawsze uprzejmie i zawsze jak prosiłem wszystko przychodzi. Bardzo ich z żoną lubimy !

Gość gość
Podobna sytuacja- zamówiłam produkt. Zapłaciłam. Przez miesiąc cisza. Po napisaniu maila, dowiedziałam się, że produktu brak. Poprosiłam (4 razy!!!) o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy. Anulowano wreszcie, na zwrot czekam 3 miesiąc. Nigdy więcej zakupów w tej aptece (?).

Gość ODRADZAM-OSZUSTWO!!!

Nie polecam. Zostalam oszukana na czterocyfrowa kwote. Zero kontaktu, zero odpowiedzialnosci. O rzekomej reklamacji i ubezpieczneniu wysylki Panstwo 'zapomnieli'. Sprawa do UOKiK i KRD.