Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet walczy o kobietę?

Polecane posty

Gość gość
Honor mam w spodniach, jest długi i sztywny

Gość gość
jak facet przystojny to specjalnie walczyc nie musi - sama mu na kolana wlezie. Walczą tylko ci któzy w jej oczach są gorszą mniej atrakcyjną opcją. To troche takie upokarzanie się. Jak wiem że nie mam u laski szans to nie podbijam koniec kropka. wiem że adonisem nie jestem,do skrajnych brzydali tez nie należe. Koona z głowy nie spada po prostu idę dalej.

Gość gość
I możesz tak iść dalej sam do końca życia, a jak będziesz starym spróchniałym dziadem to będziesz umierając płakał że nie walczyłeś i będziesz żałował że nie poszedłeś w walce na całość :)

Gość gość
Jak facet walczy o kobietę, to znaczy że się jej narzuca a ona ma go w d***e. Kobieta której zależy ale nie walczy o mężczyznę, to dupa.

Gość gość
Jeśli jest jakaś szansa na wzajemną, szczęśliwą relację to żadna walka nie jest potrzebna (z żadnej strony). Następuje wówczas coś w rodzaju wzajemnego przyciągania i przebiega to w sposób naturalny bez zbędnych "ozdobników". Takie zjawisko występuje u ludzi niestety bardzo rzadko. Wszelkie inne spinanie się na siłę nie wróży niczego trwałego, ani szczerego.